22. června 2021 • 14:34

Popularizaci dostihového sportu má pomoci spolupráce s Tipsportem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sázková kancelář Tipsport navázala spolupráci s Jockey Clubem České republiky a Dostihovým spolkem Pardubice. Největší sázkařská společnost tak nejen finančně podpoří dostihový sport na všech závodištích a zároveň na nich nabídne rozšířené možnosti pro sázkaře. „Obecně je do budoucna propojení dostihového prostředí s významným hráčem na trhu sázek příslibem vzrůstající popularity dostihů mezi veřejností,“ řekl ředitel pardubického Dostihového spolku Jaroslav Müller.



„Kurzové sázky se kdysi zrodily právě na dostizích a k tomuto sportu po celém světě neodmyslitelně patří. Jde o partnerství, které nám dává marketingový a do budoucna snad i byznysový smysl. Sázení na koně je v zemích jako Francie nebo Anglie naprosto tradiční, ale zvýšený zájem pozorujeme i u nás,“ říká k navázaní spolupráce generální ředitel Tipsportu Petr Knybel.

Ředitel Dostihového spolku Pardubice Jaroslav Müller se domnívá, že spojení s Tipsportem je jedinečnou příležitostí ještě zvýšit popularitu dostihového sportu. „Dostihový spolek s Tipsportem spolupracuje už třetí dostihovou sezónu. Ta letošní je ale první, ve které bude tato sázková kancelář kompletně zastřešovat sázky v areálu Pardubického závodiště,“ dodal Müller.

V České republice se jedná o historicky první typ takové spolupráce. „Zařadili jsme se mezi vyspělé dostihové země, které spolupracují se sázkovými společnostmi. Jsem přesvědčen, že to bude oboustranně výhodné a přinese dostihům ojedinělou příležitost posunout se do světa nejvýznamnějších sportů,” dodal prezident Jockey Clubu České republiky Josef Bečvář.

Spolupráce má být navíc výhodná i pro sázkaře. Rozšířené možnosti se jim nabídnou přímo na závodištích i při online sázení. Zároveň bude možné všechny závody sledovat na TV Tipsport.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud