26. října 2018 • 22:19

Česká Lípa porazila Vinohrady 11:5. Krajcigr se blýskl šesti góly

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Radek Krajcigr z České Lípy se zaskvěl v utkání 10. kola superligy sedmi body za šest branek a jednu asistenci, kterými pomohl k vítězství nad Sokolem Králové Vinohrady 11:5. Vedoucí Sparta zvítězila v Hodoníně nad Bulldogs Brno 4:2 a zvýšila náskok před druhou Mladou Boleslaví na pět bodů.



Česká Lípa nad nováčkem soutěže po první třetině vedla 3:1, po druhé prohrávala 3:4. Závěrečnou část ale ovládla poměrem 8:1. "Utkání se nám vydařilo i přes nepovedenou druhou třetinu. Dominovali jsme hlavně ve třetí třetině, kdy jsme dali několik gólů do prázdné branky, kterými jsme upevnili naše vítězství," řekla trenérka České Lípy Lenka Bartošová webu Českého florbalu.

Sparta využila čtvrteční prohru Mladé Boleslavi v Praze s Tatranem Střešovice (3:4) a upevnila si vedení v tabulce. Všechny čtyři branky v Brně vstřelila už v úvodním dějství. "Narazili jsme na těžkého soupeře, který se po horším začátku sezony zvedá a bude trápit všechny týmy v lize. Nebyli jsme důrazní v zakončení a od druhé poloviny utkání nám chyběla trpělivost na balónku. Jsme velmi rádi za tři body," uvedl kouč Sparty Ondřej Kašpárek.

Šanci na posun na druhou pozici nevyužil Chodov, který podlehl v Liberci 5:7. "Všechny naše problémy poslední doby pramení z toho, že soupeři chtějí vyhrát více než my. Musíme se vrátit na zem, přestat přemýšlet, co bude v únoru nebo březnu, a začít dělat základní věci," prohlásil trenér Chodova David Podhráský.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud