11. září 2020 • 11:45

Vyhazov kvůli Vettelovi? Péreze zklamal přístup, šéf zavolal, že končí

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pilot F1 Sergio Pérez (29) prozradil, že se o svém odchodu ze stáje Racing Point dozvěděl jen pár hodin předtím, než tým oznámil příchod čtyřnásobného mistra světa Sebastiana Vettela. A to tak, že mu zavolal majitel Lawrence Stroll a suše mu oznámil, že „tým půjde jiným směrem.“



Mexický pilot Sergio Pérez napsal ve středu na sociálních sítích, že na konci sezony po sedmi letech v týmu Racing Point, dříve Force India, skončí. A hned ve čtvrtek ráno stáj, která příští rok bude jezdit pod dalším názvem, ikonickým jménem Aston Martin, potvrdila podpis Sebastiana Vettela.

Pérez měl přitom platnou smlouvu i pro sezonu 2021, minulý rok podepsal na tři roky. Že to nebude pravda, zjistil, když zvedl telefon majiteli týmu Lawrenci Strollovi, který mu suše oznámil, že tým půjde „jiným směrem“.

Pérez tvrdí, že byl lehce v šoku. „Nikdo mi nic neřekl. Vůbec jsem to nečekal,“ prohlásil. Sice se mu už nějaký čas otíraly o uši spekulace o spojení Aston Martin a Sebastian Vettel, ale z týmu se mu dostávalo ujištění, že zůstává.

„Říkali, že si mě nechají. Chápu, vyjednávalo se a nejspíš to bylo trochu delší. Ale kdyby byli trochu otevřenější, mohl jsem teď mít plán B. Takhle nevím,“ poplakal si Pérez, který teď chce hlavně zůstat v F1. „Cítím, že jsem pořád dost mladý a hladový po úspěchu,“ dodal jezdec, který má na kontě osm pódiových umístění. 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud