3. srpna 2022 • 10:55

Monopost: Super Max a kdo další táhne Red Bull? Začíná trh s piloty

Autor: Daniel Konečný
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní přestávku si mohou užít dosyta. Stáj z Milton Keynes má v obou šampionátech suverénní náskok a rázným krokem si jde pro titul jak mezi jezdci, tak mezi týmy. Kdo stojí za letošní dominancí Red Bullu, co vedlo k přesunu Fernanda Alonsa do Aston Martin a jaké bude složení jezdců v příští sezoně? To vše rozebral šestý díl pořadu Monopost.



Adrian Newey, Hannah Schmitz a Max Verstappen. Trojice rudých býků, která táhne celou stáj. Kouzlo jednotlivých osobností i zda je Red Bull schopen se stát dominantním týmem následujících sezon rozebírají hosté Daniela Konečného, kterými byli Jakub Dvořák z deníku Sport a Stanislav Kolman z Auto.cz.

Kromě lídrů šampionátu přišla řeč i na Velkou cenu Maďarska a další fatální selhání Ferrari. Bojuje vůbec stáj z Maranella ještě o titul? A měla by pokračovat s Mattiou Binottem?

Ztrátu na čelo stále stahují „stříbrné šípy“, které zásluhou George Russella získaly na Hungaroringu letos poprvé pole position. Dokáže Mercedes v druhé polovině sezony vyhrávat i závody? A kolik?

Na závěr jsme zevrubně probrali aktuální situaci na trhu s jezdci. Šlápl Fernando Alonso volbou Aston Martinu opět vedle? Jak velkou ztrátou pro F1 je odchod Sebastiana Vettela? A jaké bude vůbec jezdecké složení v příštím roce?

Všechny díly pořadu Monopost, který se věnuje Formuli 1, jejím příběhům, hvězdám a poraženým, najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích a na YouTube deníku Sport. Kromě toho můžete pořad Monopost sledovat na Twitteru a Instagramu @Monopost_isport.

VIDEO

0:00 Tahouni Red Bullu
19:10 VC Maďarska a dosavadní průběh sezony
31:12 Alonso za Vettela a o co přijde F1 s odchodem čtyřnásobného šampiona
41:33 Přestupový trh - jaké budou jezdecké dvojice příští rok?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud