2. srpna 2021 • 08:45

Tajný Krpálkův přílet. Děti mu padly do náruče, syn zkoumal medaili

Autor: iSport.cz, vmn
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Národní sportovní poklad je v Česku. Na ruzyňském letišti přistály v neděli večer hned čtyři olympijské medaile, samozřejmě i se svými majiteli. Na tokijské hrdiny čekali nejen fanoušci, ale také rodiny. Zlatý Lukáš Krpálek a stříbrná Markéta Vondroušová dorazili hodně narychlo.



Olympijský výbor na nedělní večer avizoval návrat zlatého Jiřího Prskavce a stříbrného Lukáše Rohana, z výjimečné linky Tokio – Praha ale vystoupil dvojnásobný náklad! Oproti předpokladům jsou rychle doma také dvojnásobný olympijský vítěz Lukáš Krpálek a stříbrná tenistka Markéta Vondroušová.

Vládce judistické kategorie nad 100 kilogramů měl dojemné přivítání. Vstříc mu vyběhly obě ratolesti, jak pětiletý syn Antonín, tak tříletá Mariana. O kousek dál si na své objetí počkala manželka Eva. Toník byl o kus rychlejší, tím spíš, když táta z kapsy vyndal suvenýr z Japonska – olympijské zlato.

Přesun do vlasti bleskurychle zvládla i další úspěšná reprezentantka. Markéta Vondroušová v sobotu získala olympijské stříbro a v neděli večer už byla doma, i na ni čekalo nadšené přivítání, byť zatím ne od potomstva. Jaký byl přílet unavených ale šťastných medailistů? Podívejte se ve videu.

Přivítání s manželkou
Přivítání s manželkou

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud