23. července 2012 • 14:02

Judista Krpálek: Na OH s nepraným nátělníkem, směje se

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

SIX CHANCES | VIDEO | Příprava Lukáše Krpálka, jedné z medailových nadějí české výpravy na OH, v těchto dnech vrcholí. Judistu sice trápí bolest zad, ale sen o olympijské medaili nevzdává. Krpálek je jednou z tváří unikátního filmového projektu Six Chances, který mapuje cestu a přípravu českých olympioniků na Hry v Londýně. iSport.cz, který je partnerem projektu, nabízí další ze série ukázek z tohoto dokumentu.



Krpálkovi, který bude soutěžit v kategorii do 100 kg, pomáhá v přípravě i jeden rituál – nepraný nátělník.

„Tohle je prestižní záležitost, takový věci se neperou,“ směje se český obr. S trenérem Lacinou si zároveň zkoušejí velikost olympijského tatami – to má totiž rozměr 10 x 10 metrů, což je větší plocha než na ostatních mezinárodních soutěžích.

„Nikdo ze závodníků se na tom ještě nepral, proto jsme si to postavili,“ říká Lacina.

Krpálkův nepraný nátělník a knírek trenéra Laciny
Video se připravuje ...

Krpálek a jeho judistický kolega Ježek jsou jedni ze sportovců, jejichž cestu na blížící se Olympijské hry v Londýně sledují kamery v rámci dokumentu Six Chances, jehož výsledkem pak bude celovečerní film.

Dalšími sledovanými sportovci jsou atleti Roman Šebrle, Denisa Rosolová, Petr Svoboda a Jiřina Ptáčníková, cyklista Jiří Ježek, moderní pětibojař David Svoboda a sportovní gymnastka Petra Fialová.

Podívejte se na trailer ze zákulisí olympijského tréninku judistů Krpálka a Ježka a sledujte v následujících dnech i další videa s českými olympioniky!

Lukáš Krpálek INTRO ONE short.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud