16. února 2014 • 18:47

Samková naruby! Divoška s prknem si šla pro zlato v obrácené bundě

Autor: iSport.cz, bko, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předjela celý svět a pořádně si to užívala. Eva Samková vybojovala pro Česko první zlatou medaili v Soči a nakonec se kvůli ní pozlatila pořádná část olympiády. Tým mladé snowboarďačky totiž přišel na to, že bílé bundy české výpravy mají zlatou podšívku - a bylo vymalováno. Samková si bundu naruby oblékla i na slavnostní předávání medailí.



Zlatá barva symbolicky zaplavila snowboardkrosový areál hned po sladkém triumfu. Bundy začali obracet i členové české výpravy, kteří dorazili Samkové fandit. Překvapila jí pak tíha zlaté medaile: "Má snad kilo," řekla.

Hvězda dne dorazila ve zlatém i na tiskovou konferenci a nakonec si takto vymóděná došla i pro samotnou zlatou medaili. "Ta barva je dobrááá," hlásila na Twitteru hned po slavnostním předávání na olympijském náměstí.

Na stupních si zpívala, ale slzy se prý neobjevily. "Představte si, že jsem si říkala, že bych si aspoň tady mohla trochu pobrečet. A nic," přiznala Samková

Prý při svém vlastním úspěchu nepláče. Ale jak vidí úspěch někoho jiného... "Třeba Zuzanu Hejnovou, jak dobíhá svůj zlatý závod, nebo Vávra Hradilek, jak dojížděl do cíle mistrovství světa, tak to teda natahuju," prozradila s úsměvem.

Eva Samková si přebírání zlaté medaile v Soči náramně užívala
Eva Samková si přebírání zlaté medaile v Soči náramně užívala

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud