2. prosince 2021 • 14:40

Dostál „gratuloval“ Šloufovi: Medaile a ve Sportovci roku nejsi ani ve třicítce

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen Zlatý míč a jeho vítěz Lionel Messi vzbudil ve světě sportovních anket rozruch. Kajakář Josef Dostál si na Facebooku posteskl, že v české anketě Sportovec roku se nedostalo na jeho parťáka z bronzového deblkajaku na olympiádě v Tokiu Radka Šloufa. Do první třicítky v hlasování ale nepronikl ani on sám...



„Milý Radku, rád bych Ti poblahopřál k umístění v anketě Sportovec roku, kde ses neumístil ani v první třicítce,“ vzkazoval Dostál Šloufovi na facebookovém profilu po vyhlášení finálové desítky a pořadí na dalších místech.

„Sice olympijská medaile nepadá do rukou komukoliv, ale byl bych moc rád, aby Ti úspěch/neúspěch v této anketě nekazil radost z toho, co jsi letos dokázal,“ dodal majitel čtyř cenných olympijských kovů.

Šlouf k pekingskému bronzu přidal ještě bronz z mistrovství světa se čtyřkajakem. „Jsou to obrovské, bohužel spoustou novinářů neoceněné výsledky. Mrzet Tě to přece jen může, ale zachovej si elán a chuť do sportu, neboť pádlování neděláme kvůli zalíbení novinářů,“ vzkázal Dostál.

Takhle vyrazí čeští sportovci do Pekingu! ČOV představil novou kolekci
Video se připravuje ...

Jeho olympijský parťák bral (ne)umístění v poklidu. „Anketa Sportovec roku mě nechává klidným a vůbec mě nevzrušuje. Jak pozitivně tak ani negativně,“ odpověděl v komentáři s tím, že na vyhlášení se v televizi určitě podívá.

„Z toho, co jsme dokázali, mám já osobně tu největší radost a spokojenost. To je pro mě důležité. Naši nejbližší a svaz také,“ doplnil Šlouf.

Sportovec roku zná každopádně finálovou desítku, druhé kolo hlasování sportovních novinářů se uzavře příští týden v úterý. Vyhlášení vítězů proběhne 22. prosince v Praze.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud