4. května 2016 • 08:57

Phelps se těší na miminko: Narodí se Baby P, raduje se jeho snoubenka

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární americký plavec Michael Phelps je sice v plné přípravě na svou rozlučkovou olympiádu, ale důležité víkendové závody v Atlantě vynechá. Místo toho bude se svou snoubenkou Nicole Johnsonovou, které se má každým dnem narodit dítě.



Pro plavecký mítink Atlanta Classic je to rána. Největší hvězda se odhlásila a pořadatelé jsou připraveni divákům vracet peníze utracené za lístky.

„Chápeme, že si někteří možná pořídili vstupenky, aby viděli Michaela Phelpse. Rádi vám za ně vrátíme peníze, pokud se rozhodnete nepřijet,“ uvedli pořadatelé na svých webových stránkách.

Michael Phelps ale nemohl jinak.

„Nemůžu uvěřit, že už jsem v šestatřicátém týdnu. Baby P už tady bude brzy!“ napsala Phelpsova snoubenka Nicole Johnsonová před pár dny na Instagramu.

Pár se chce vzít po letošní olympiádě v Riu de Janeiro, kde Phelps plánuje definitivně ukončit svou kariéru. Teď se ale oba těší na svého potomka. Měl by to být syn a Johnsonová ho rozpustile nazývá Baby P. Sám Phelps si díky ultrazvuku užívá, jak dítě roste.

„Je to docela legrační, protože můžeme říct, kde má zadeček, kde má nožičky, kde přesně v jejím bříšku sedí,“ vyprávěl nedávno Phelps. „Pamatuju si první ultrazvuk, kde miminko vypadalo jako malá drobná věc. Teď můžeme vidět každou kost v jeho těle, všechny detaily. Je opravdu úžasné pozorovat, jak roste.“

Osmnáctinásobný olympijský vítěz Phelps se k závodům vrátí začátkem června v texaském Austinu, koncem června ho pak čeká americká olympijská kvalifikace.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud