26. února 2021 • 16:55

Na lyžích to nevyšlo, teď už to ale Ledecké cinkne, tuší experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na lyžích to nevyšlo, české jedničce Ester Ledecké mediale na světovém šampionátu unikaly. Teď je ale ve Slovinsku na programu msitrovství světa ve snowboardingu a experti Chance jsou přesvědčení o tom, že v Rogle už to sněhové královně cinkne. A dokonce vícekrát.



Na úvod se Ledecká představí v paralelním obřím slalomu. Z posledních jedenácti závodů v této disciplíně byla jen jednou třetí, jinak vždy ve finále. Také teď patří v „obřáku“ mezi žhavé kandidátky na zlato a věří jí bookmakeři Chance i sázkaři. 

„Většina z nich tipuje její vítězství s kurzem 1,90. Na umístění Ledecké do druhého místa je vypsaný kurz 1,50. To, že se neprobojuje do první dvojky, ohodnotili sázkoví experti kurzem 2,45,“ uvádí mluvčí Chance Markéta Světlíková.

O den později čeká českou obojživelnici slalom. Také tady se spíš počítá s tím, že se postaví na stupně vítězů. „Jestli vybojuje i v této disciplíně zlato není tak jisté, čemuž odpovídá kurz 2,70, ale na umístění Ledecké do třetího místa lidé u Chance sázejí s kurzem 1,60,“ dodává Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud