František Prachař
7. září 2012 • 07:24

Show MMA v Praze. Podívejte se na medailonky zápasníků Muradova a Cibinského

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražská Tipsport Aréna v Holešovicích se promění 30. září v bojiště novodobých gladiátorů. V rámci organizace MMAA se zde uskuteční galavečer ultimátních zápasů zvaných MMA (mix martial arts – smíšená bojová umění). V devíti duelech se představí česká a evropská špička, i dva světově uznávaní borci. Podívejte se na první profily aktérů Makhmuda Muradova a Kamila Cibinského, kteří spolu změří síly.



Dva bojovníci, z nichž jeden bude lovcem a druhý kořistí. Takový je obvykle scénář většiny ultimátních zápasů MMA. Stejné to bude i v duelu Makhmuda Muradova a Kamila Cibinského, kteří se spolu utkají na akci MMAA 30. září v pražské Tipsport Aréně.

Lístky na galavečer v soubojích MMA můžete sehnat už nyní Lístky na galavečer v soubojích MMA můžete sehnat už nyníFoto ivstupenky.cz

Jeden z devíti duelů bude doprovázený velkou show, při níž se hala pro 6 tisíc diváků dozví vše o podstatě náročného sportu přirovnávaného k bojovému triatlonu.

„Tohle je zápas na který se velmi těším. Kamil Cibinski je Polák startující za bratislavský klub Octagon Fighting Academy. Má vyrovnanou bilanci výher a proher, ale je to bojovník, který jde do všeho naplno."

VIDEO: Medailonek - Kamil Cibinski.

"Má srdce válečníka a železnou hlavu, jen tak něco ho nesloží,“ popisuje André Reinders, jeden z nejlepších českých zápasníků, jenž bude na galavečeru jedním z moderátorů.

„Proti němu nastoupí mladý talent z Uzbekistánu, který trénuje v Praze v Monster gymu. V MMA je zatím neporažený. Navíc má v Uzbekistánu 6 zápasů v bojovém sambu s bilancí pěti výher a pouze jediné porážky. Je to talent disponující neskutečnou výbušností a říká, že jediný, koho se bojí, je Bůh. Od tohoto zápasu nelze čekat nic jiného než tvrdý boj dokud jeden ze dvojice nebude schopen pokračovat,“ dodává Reinders.

VIDEO: Medailonek - Makhmud Muradov.

 INFORMACE O BOJOVNÍCÍCH

Makhmud Muradov (Uzb.)

Věk: 22 let

Výška/váha: 188 cm/84 kg

Zápasová bilance: 7 výher, 1 porážka

 

Kamil Cibinski (Pol.)

Věk: 29 let

Výška/váha: 187 cm/ 84 kg

Zápasová bilance: 5 výher, 5 porážek

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud