13. dubna 2012 • 09:27

GANT - pánská trička s límečkem za TOP ceny !

Autor:
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Luxusní trička s límečkem Gant se staly fenoménem po celém světě. Kvalitní zpracování, vznešený vzhled a kvalita Vás oslní na první pohled. S tím souvisí i vyšší pořizovací cena, která však díky akci e-shopu Italiedoskrine.cz klesla o více než polovinu ! Dopřejte si nyní bezkonkurenční kvalitu triček Gant i Vy !



Gant - počátek

Klasická polo trička s typickým znakem Gant v sobě snoubí eleganci, kvalitu a pohodlí. Za vším stojí ukrajinský imigrant Bernard Gant, který se přistěhoval v roce 1914 do New Yorku, kde začal pracovat v místní oděvní továrně na přišívání límečků. Tam se i seznámil se svou budoucí manželkou a společnicí v jedné osobě.

Svůj skutečný průraz do světa módy zažilo oblečení Gant v roce 1949. Za průlomem stály zejména košile s nedopnutým límečkem nošené bez kravaty, které se staly v té době téměř revolucí. A tak začala značka Gant postupně budovat své impérium...

 

Trička s límečkem Gant za limitovanou akční nabídkuFoto Italiedoskrine.cz

Oblečení Gant nejvýhodněji

E-shop Italiedoskrine.cz pro vás  připravil jedinečnou dubnovou nabídku. Pouze do 23.4 můžete nakoupit oblíbená polo trička Gant ve velikostech S až XXL, 21 modelů - pestrá nabídka jednobarevných i pruhovaných triček, to vše s neuvěřitelnou 55% slevou

 

Trička s límečkem Gant za limitovanou akční nabídkuFoto Italiedoskrine.cz

 

V současné době je polo tričko Gant jedním z nejprodávanějších výrobků tohoto módního domu a udává trendy v oblasti luxusní sportovní módy.

Pořiďte si klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Tato trička navíc drží již několik let řadu ocenění za vysokou kvalitu, a nejen proto jsou tak oblíbená! Navštivte e-shop na www.italiedoskrine.cz co nejdříve, jen tak si můžete být jisti, že si budete moci vybrat ze všech velikostí a barev.


Trička s límečkem Gant za limitovanou akční nabídkuFoto Italiedoskrine.cz


PROHLÉDNĚTE SI KOMPLETNÍ NABÍDKU ZDE

Komerční prezentace

Články odjinud


Články odjinud