1. září 2016 • 11:30

Nový trend pro hokejisty: kompozitová hokejka vyrobená na míru za cenu sériové

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přemýšleli jste někdy nad tím, čím se liší obyčejná sériová hokejka, kterou si můžete koupit v kterémkoliv obchodě od hokejky, se kterou hrají profíci v extralize, KHL nebo NHL?



Ten rozdíl je ve svobodě a možnosti hrát právě s tou hokejkou, která bude ve všech ohledech splňovat hokejistovy požadavky. Zatímco když si půjdete vybrat hokejku do obchodu, budete před stojanem vybírat maximálně podle typu zahnutí a tvrdosti hole. Na rozdíl od vás si bude profesionální hokejista hrát s detaily zahnutí, úhlem mezi čepelí a shaftem, gripem a dalšími detaily, které dají dohromady dokonalý celek. Hokejka je pro hokejistu velmi důležitý pracovní nástroj a hokejisti na ní skutečně řeší každý detail. Věděli jste například, že David Výborný používal hokejku s prodlouženou čepelí? Nebo že Michal Vondrka hraje s hokejkou, která váží pouhých 395 gramů?

Výroba hokejek na zakázku byla vždy velmi drahá a problematická z pohledu vysokých nákladů při výrobě malého počtu kusů a vysoké ceny za dopravu. Proto mohli mít „mírovky“ pouze profesionálové. Navíc bylo pro výrobce prakticky nemožné nabídnout výrobu hokejek na zakázku široké veřejnosti. V dnešní době  již ale existuje možnost nechat si vyrobit hokejku na zakázku za stejnou cenu jako stojí sériově vyráběná a při minimální objednávce 3 kusů.

Foto www.mojehokejka.cz

Švédská hokejová značka Salming přišla se zajímavou a unikátní službou výroby zakázkových holí, kterou využívají stejně tak profesionálové jako nadšení hobby hokejisté nebo nadějní junioři. Na stránkách www.mojehokejka.cz najdete webovou aplikaci – konfigurátor, ve kterém si během šesti jednoduchých kroků sestavíte hokejku svých snů.

Nejprve si vyberete model hokejky, který se liší technologií, váhou, designem a samozřejmě cenou. Následně zvolíte profil držení – tvar shaftu, tvrdost hokejky a povrch hokejky. V dalším kroku si můžete zvolit jeden z osmi standardních záhybů čepele, mezi kterými nechybí nejpoužívanější „Sakic“ nebo „Ovečkin“. Pak už jen doplníte své jméno, číslo a vlaječku, počkáte 3-4 týdny a máte doma svoji unikátní hokejku!

S výjimkou příplatku za výrobu formy pro vlastní záhyb je cena hokejky skutečně stejná jako cena hokejky v obchodě. Nebudou vám účtovány žádné další poplatky ani cena za dopravu. Jediná podmínka je objednávat hokejky minimálně po třech kusech, což je při zakázkové výrobě pochopitelné.

Vše je velmi dobře znázorněno a popsáno, konfigurátor funguje velmi intuitivně. Krom toho, že Salming je jediný výrobce, který tuto možnost nabízí, se nám líbí detaily typu vlastního jména a čísla na hokejce. To vše vyšperkované rukavicemi Salming MTRX21 zdarma taktéž s vyšitým jménem a číslem při objednávce minimálně 12-ti hokejek.

Pokud jste dosud žili v představě, že hokejky na míru jsou dosažitelné pouze pro profíky, navštivte stránku www.mojehokejka.cz, kde se přesvědčíte o opaku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud