16. prosince 2016 • 00:00

6ti PATROVÉ FITNESS V BENEŠOVĚ U PRAHY OSLAVILO 3. NAROZENINY

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hanka Kynychová, Zdeněk Ledvina a další už také cvičí v Benešově. PULSE WELLNESS and FITNESS centrum jde do čtvrté sezóny a v říjnu 2016 oslavilo narozeniny ve velkém. Celý den probíhaly ve fitness ukázkové skupinové lekce, prohlídky jednotlivých částí prostorů wellness a fitness. 



Program zahrnoval tradiční silovou soutěž v kategorii mužů i žen, která byla pod taktovkou hlavního trenéra Vojty Končitíka a váženého hosta Adama Švehly (powerlifter). Velký ohlas sklidila také Hanka Kynychová, která vedla tři skupinové lekce. „Hanka Kynychová je prostě bohyně. Krásná žena, sympatická a tak energická!“, vyslovila se s těžkým dechem hned po skončení lekce dlouholetá členka PULSE FITNESS. Hanka Kynychová se do PULSE FITNESS ještě určitě vrátí a to již březnu 2017! Stejně tak jako Adam Švehla, který nejen že vedl soutěž, ale také přednášel pro klienty téměř hodinu a půl o správné technice.

Narozeninový den zpestřil také mistr světa v MMA Zdeněk Ledvina, který nově v PULSE trénuje každou středu a vede lekci právě MMA! Nově team PULSE také přijal Luďku Burdovou, která připravuje již nyní klienty na sezónu plavek 2017! Luďka se zaměřuje zejména na ženské partie a její lekce jsou naprosto vyprodané.

Nové CROSS zóně pomohla i Pavla Kladivová

Jako každý rok i letošní narozeniny se neobešly bez dárků. Co přichystalo PULSE FITNESS pro své klienty se do dárkové krabice opravdu nevešlo! Slavnostně se otevřely brány nové CROSSové zóny, kterou pokřtili trenéři PULSE FITNESS pod záštitou Pavly Kladivové, které patří velké poděkování. „CROSS je funkční cvičení a propojuje gymnastiku, silové cviky, vytrvalost a připravuje tak každého do běžného života na jízdu na kole, na lyže, ale také na těžké silové cviky mrtvého tahu apod. Je skvělý pro přípravu profesionálních sportovců jako doplňkový sport. Nejedná se jen o zvedání závaží, ale hlavně o přípravu funkčnosti Vašeho těla“, sdělil jeden z trenérů PULSE FITNESS Lukáš Krejčík.

Foto Pulse

Life Fitness doručilo nejlepší stroje z USA

CROSS ale nebyl jediným dárkem pro PULSE členy. Velké ohlasy získaly nově pořízené kardio stroje v podobě běhacích pásů a orbitracků od firmy LIFE FITNESS, dovezené z USA. Jsou zárukou nejlepší kvality!

PULSE FITNESS samozřejmě nabízí dále svoje služby wellness, solárií, masáží, kosmetiky a hlídání dětí!

První návštěvu máte ZDARMA! www.pulsefitness.cz , Hodějovského 541 Benešov u Prahy.

Nově otevřená CROSS zóna
Nově otevřená CROSS zóna

Články odjinud


Články odjinud