10. dubna 2017 • 15:32

El Clásico budou na DIGI TV komentovat Kohák s Marešem: Volal Messi, že do toho dá všechno

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo, nebo Lionel Messi? Real, nebo Barcelona? Fotbalové fanoušky na celém světě čeká další díl duelu nesmiřitelných: El Clásico. V Česku bude utkání ze Santiaga Bernabéu vysílat DIGI TV na kanálu DIGI Sport 3 HD a připravila lahůdku: alternativní komentář v podání Leoše Mareše a Jakuba Koháka. El Clásico se hraje v neděli 23. dubna od 20:45.



Ti už na zápas zvou ve videu. „Máme první poločas, druhý poločas a mezitím si dáme přestávku,“ říká s úsměvem Leoš Mareš . Jakub Kohák s  vážnou tváří dodává: „Mně volal Messi , že do toho dá všechno a věřte tomu, že jo.“

„S Jakubem Kohákem už jsem se párkrát na obrazovce objevil a člověk se s ním rozhodně nikdy nenudí. S Leošem jsou sehraná dvojka, fotbalu rozumí a hýří vtipem, bude to příjemné zpestření,“ láká Michal Hrdlička na alternativní komentář hvězdného moderátora a známého režiséra.

Fotbalový expert DIGI Sportu bude mít na starosti program před a po zápase. „Mám tu čest být u téhle nezapomenutelné bitvy v letošní sezoně podruhé jako moderátor doprovodného studia,“ říká ostřílený sportovní komentátor.

Messi vs Ronaldo . Kdo uspěje tentokrát?

DIGI TV připravila u příležitosti letošního jarního El Clásica bohatý program. Přímo ze stadionu Santiago Bernabéu bude duel komentovat spolu s Markem Skáčikem jako expert Tomáš Ujfaluši , bývalý reprezentant, který mj. hrál za Atlético Madrid. „Díky tomu budeme mít aktuální informace přímo z místa,“ pochvaluje si Michal Hrdlička.

Pod jeho taktovkou proběhne předzápasové a pozápasové studio. V něm přivítá i Jakuba Koháka s Leošem Marešem, kteří fanoušky naladí na samotný přenos i na svůj alternativní komentář. Slibuje i další atraktivní hosty, kteří utkání jara doprovodí svými komentáři a postřehy.

A co od El Clásica Michal Hrdlička očekává? „Letošní souboj nabídne další pokračování oblíbeného minisouboje Messi vs. Ronaldo. Fanoušci po celém světě se přou, kdo je lepší. Já v tom jasno nemám. Ještě před několika lety to byl v mých očích Messi, teď mi zase Ronaldo přijde komplexnější. Oba jsou výjimeční, o tom netřeba diskutovat,“ říká Michal Hrdlička.

El Clásico budou na DIGI Sport komentovat Jakub Kohák a Leoš Mareš El Clásico budou na DIGI Sport komentovat Jakub Kohák a Leoš MarešFoto DIGI TV

Zároveň vzpomíná, jaké El Clásico mu utkvělo v paměti nejvíc. „Viděl jsem už hodně památných soubojů těchto odvěkých rivalů, ale teď vypíchnu ten z listopadu 2010. Tehdy byla nevraživost obrovská, Barcelonu vedl Guardiola, Real Madrid zase Mourinho . A Barca tehdy Real rozdrtila na prach, vyhrála 5:0 a její hra se toho večera blížila k dokonalosti. Druhý velký zážitek mám z listopadu roku 2005. Tehdy předvedl neuvěřitelný výkon na Santiago Bernabéu Ronaldinho, to bylo něco nevídaného. Tehdy režíroval vítězství Barcelony v poměru 3:0,“ doplnil Michal Hrdlička.

Rivalita i náboj budou obrovské, Real vede před druhou Barcelonou tabulku La Ligy o tři body a má zápas k dobru. Při El Clásicu se tedy může zároveň rozhodovat o španělském titulu. S DIGI TV můžete být u toho >>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud