18. května 2017 • 00:00

Vsaďte si na MS v hokeji a získejte 150 Kč zdarma a bonus 50 000 Kč!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový svátek roku je tady! MS ve Francii a Německu se blíží a s ním i jeden ze sázkařských svátků roku! Jak vidí největší komunita tipérů šance českého týmu? Obhájí Kanada titul? Podívejte se na nejpovedenější tipy!



Jak to vypadá s favority podle sázkařů? Tentokrát jsou za jedno s bookmakery, když k obhajobě titulu jednoznačné posílají Kanadu s kurzem 2,50:1. Vlajku s javorovým listem má na tiketu přes 75 % tipérů. Čeští hokejisté se těší důvěře zhruba osmi procent v kurzu 11:1, podobně jako USA s kurzem 8:1.

Čechům pak na svém tiketu věří např. tipér s přezdívkou pytrs99, který si v případě jejich triumfu jde pro 10 000 Kč. Naopak jeho kolega bouchal1 v analýze vysvětluje, proč věří USA a posílá je do semifinále. Jimmy Howard, Jack Eichel, Johnny Gadreau. „Když se dívám na dosavadní nominaci USA, tak se nám rýsuje velký konkurent javorových listů. USA má v současnosti ve své nominaci totiž jména, která vzbuzují obrovský respekt.“

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud