4. února 2019 • 11:05

Chceš vidět Slavii v Evropské lize? Soutěž s Hankookem o 4 VIP lístky

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro fanoušky tuzemského a evropského fotbalu jsme přichystali parádní soutěž! Díky spolupráci webu iSport.cz a společnosti Hankook nyní můžete soutěžit o 4 VIP vstupenky na očekávaný souboj Evropské ligy mezi Slavií a belgickým Genkem.  Slavný český klub se bude snažit probojovat do dalšího kola vyřazovací části a vy můžete být u toho! Jak na to? Hrajte o vstupenky ZDE>>



Na instagramovém účtu iSportcz tipněte správně výsledek utkání Slavia – Teplice a k tomu označte dva instagramové profily svých kamarádů. Pokud bude více správných odpovědí, dva výherce dvou VIP vstupenek na utkání evropské úrovně vylosujeme. Soutěžit můžete do začátku výše zmíněného utkání a každý má jen jeden tip.

Společnost Hankook Tire je globální výrobce inovativních a oceňovaných radiálních pneumatik v prémiovém segmentu, určených pro osobní vozidla a vozidla typu SUV, terénní vozidla, lehká užitková vozidla, nákladní vozy a autobusy a závodní vozidla (rallye a okruhy). Založena byla v roce 1941 v Soulu. 

Nejviditelnějším činem byla spolupráce s týmem Farnbarcher Racing, kterému v roce 2009 dodávala pneumatiky na závod 24 hodin Le Mans pro jejich vůz Ferrari F430 GT. Dále v roce 2008 dodávala pneumatiky také týmu Primetime Race Group, který se účastní amerického závodu American Le Mans Series. Hankook také sponzoruje tým KTR, který se účastní seriálu Super GT. Podporuje také soutěž Formule 3 - Euro-sérii.

Soutěž o VIP lístky na SlaviiFoto Koláž iSport.cz

Hankook se podílí také na závodech v rally, kde sponzoruje Skotský rally šampionát. Pneumatiky Hankook obouvá také několik týmu v evropském šampionátu v rally.

Od roku 2011 je Hankook také oficiálním dodavatelem pneumatik pro soutěž cestovních vozidel DTM. Kromě automobilového sportu Hankook sponzoruje fotbalové kluby Real Madrid a Borussia Dortmund. Dále je hlavním sponzorem Melbourne Football Club v Australské fotbalové lize. Hankook sponzoruje i anglický rugby tým Northampton Saints a dále je jedním z hlavních sponzorů Evropské ligy. Od roku 2017 je firma také jedním z hlavních sponzorů ruské Kontinentální hokejové ligy.

Pravidla

Organizátorem soutěže je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. (dále jen “Organizátor“). Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby (s trvalým pobytem v České republice) . Účastí v soutěži akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat.

Organizátor si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže soutěžící, kteří poruší pravidla soutěže, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla soutěže či soutěž předčasně ukončit.

Organizátor neodpovídá za nedoručení komunikace mezi soutěžícím a Organizátorem.

Výhra bude výherci předána přímo na stadionu před začátkem utkání. Pokud výherce nepřevezme výhru, propadá výhra ve prospěch Organizátora. Pokud Organizátor zjistí, že došlo k porušení pravidel soutěže a soutěžící převzal výhru neoprávněně, je takový soutěžící povinný tuto výhru vrátit. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a osoby jim blízké ve smyslu ust. § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud