8. října 2021 • 00:00

Jaké sporty nevyžadují nákladnou finanční investici do vybavení?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fyzická aktivita patří do života dětí i dospělých. Každý z nás by pro sebe měl najít takovou formu pohybu, která ho bude bavit a na kterou se bude těšit. Existují sporty, které jsou sice pro mnohé z nás velmi lákavé, ale vyžadují si nemalou finanční investici do nutného vybavení. Sportu se ale můžete věnovat i bez nutnosti utrácet za vybavení a pomůcky. Chce to jen vybrat sport, který lze provozovat s minimem nákladů.



Při běhání si vystačíte s kvalitní obuví  

Když se řekne levný sport, možná se i vám, stejně jako mnoha dalším lidem, vybaví právě běh. Je pravda, že pokud se rozhodnete běhat, minimálně ze začátku si vystačíte jen s kvalitní obuví. Správně zvolená běžecká obuv není jen otázkou pěkného designu, ale především oporou pro chodidla a také snížením dopadu na kolena. Pořízení kvalitních běžeckých bot vaše peněženka určitě neopláče.

Jízda na kole je dostupná pro všechny  

I jízda na kole patří mezi sporty, které baví mnoho lidí napříč všemi věkovými kategoriemi. Nevyžaduje nutně drahé vybavení, skvěle se totiž můžete projet i na kole za pár tisíc korun. Co se oblečení týče, mnozí ho absolutně neřeší a zkrátka vyjedou v tom, co nabízí jejich šatní skříň. Pro stále více lidí není cyklistika jen sport, ale zároveň i životní styl a kolo s sebou berou úplně všude.

Plavání s prakticky nulovou investicí  

Hledáte-li pro sebe sport, do kterého nebudete muset v podstatě skoro vůbec nic investovat, vyberte si plavání. Tam potřebujete jen plavky, a to je všechno. Další finance vynaložíte jen na vstupné, případně na pořízení permanentky.

Ať už se rozhodnete provozovat kterýkoli sport, vždy myslete na své zdraví. Nikdy není na škodu být o krok napřed a sjednat si životní pojištění. Cena životního pojištění se liší u každé pojišťovny a nabídka je dostatečně pestrá, abyste pro sebe našli to nejvýhodnější řešení.

Články odjinud


Články odjinud