1. června 2022 • 00:00

Vyzkoušejte Premium Plus a dostaňte se jako první k novinkám nejen ze světa sportu

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úspěchy českých sportovců, zákulisní informace, fotbalové i hokejové přestupy, rozhovory se sportovci i trenéry, komentáře expertů nebo zajímavé infografiky i sestřihy z utkání. Odemkněte si exkluzivní obsah na webu iSport.cz! S předplatným PREMIUM PLUS navíc získáte už za 1 korunu měsíčně přístup k placenému obsahu na dalších sedmi webech, včetně Blesk, Reflex, E15 nebo Živě a listovat můžete téměř ve 40 elektronických verzích nejvýznamnějších českých deníků a magazínů.



Kromě novinek ze světa sportu tak můžete číst reportáže z testování vozidel na Auto.cz, které pocházejí z tištěného týdeníku Svět motorů, novinky o počítačích, internetu a moderní technice na webu Živě.cz, politické komentáře a kauzy týdeníku Reflex, novinky a fotogalerie ze světa celebrit na Blesk.cz, ekonomické zpravodajství a analýzy E15, a pro ženy máme poradenství v mateřství na webu Maminka.cz. Z takto širokého obsahu internetové služby PREMIUM PLUS si může vybrat opravdu každý.

Četba čehokoliv na iKiosek.cz

Vedle přístupu do placených sekcí osmi webů je součástí balíčku volné čtení elektronických verzí všech časopisů CZECH NEWS CENTER, které jsou dostupné na e-shopu iKiosek.cz. Vedle již jmenovaných titulů k nim patří např. Auto TIP, Computer, pro děti ABC, Sluníčko, Mateřídouška, a (nejen) pro ženy časopisy Dieta, F.O.O.D., Moje psychologie a další –  celkem 37 titulů za jedno společné předplatné! Číst digitální obsah lze z libovolného zařízení –  na počítači, v telefonu či tabletu.

Podrobné informace s možností okamžitě začít číst některý libovolných titulů CNC získáte na https://premium.ikiosek.cz.

Články odjinud


Články odjinud