14. března 2023 • 00:00

Lze si kurzovým sázením přilepšit? Je to obtížné, ale možné

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věnujete se kurzovému sázení, ale kýžené zisky se nedostavují? Pokud sázkové kanceláře častěji dotujete, než z nich taháte peníze a rádi byste to změnili, je na čase potlačit své sázkařské ego a inspirovat se úspěšnějšími sázkaři, než jste Vy. V článku se dozvíte, kde ziskové sázkaře najít, jak odebírat jejich tipy a jak nenaletět podvodníkům.



Inspiraci hledejte na SportBreaku

Nejúspěšnější české a slovenské sázkaře sdružuje webová stránka SportBreak.cz. Ta funguje jako prostředník mezi sázkaři, kteří nabízí své tipy k prodeji a zákazníky, kteří o ně mají zájem. SportBreak zároveň funguje jako verifikační portál, což znamená, že veškeré vložené tipy jsou ověřovány, uloženy do systému a nelze je zfalšovat. 

Unikátní systém verifikace zaručí autentičnost tipů

Ověřovací proces nelze obelstít. Každý vložený tip, který se na platformě objeví, vyhodnocují přímo pracovníci SportBreaku. Žádný sázkařský servis nemá možnost jakoukoliv prohranou sázku upravit nebo smazat. Díky tomu je zaručena maximální transparentnost. 

Jakého zhodnocení lze dosáhnout?

Hlavním ukazatelem, který vypovídá o úspěšnosti sázkaře, je YIELD. Jde o procentuální vyjádření ziskovosti, pro jehož výpočet se používá vzoreček „(čistý zisk nebo ztráta x 100) / celková vsazená částka“. Nejúspěšnější servisy dosahují zhodnocení mezi 10 % – 20 %!

  • Pokud tedy sázkař vsadil tikety za celkem 100 000 Kč a vyhrál 110 000 Kč, činí jeho čistý zisk 10 000 Kč. Jeho YIELD tedy bude: (10 000 x 100) / 100 000 = 10 %.

Nejdůležitějším ukazatelem úspěšnosti sázkařského servisu je YIELD neboli zhodnocení. Nejdůležitějším ukazatelem úspěšnosti sázkařského servisu je YIELD neboli zhodnocení.Foto sportbreak.cz

Vybírejte podle statistik

Jak poznáte vhodný servis k odebírání tipů? Podle dostupných statistik. Kromě YIELDU jsou důležité také procentuální úspěšnost tipů, celkový profit, profit za posledních 30 dní nebo celkový počet tipů. Vše si navíc můžete přehledně seřadit od nejlepších po nejhorší. V detailu jednotlivých servisů dostanete další podrobné informace včetně grafů a historie vsazených tipů. 

Máte otázky? Zeptejte se na podpoře

Tvůrci SportBreaku si zakládají na maximální spokojenosti svých klientů. V případě jakýchkoliv dotazů a problémů jsou Vám ochotni pomoct. Obrátit se na ně můžete na zákaznické podpoře. Své otázky můžete pokládat buď na live chatu nebo v aplikaci Telegram, a to 24 hodin denně 7 dní v týdnu. 

Vyzkoušejte si SportBreak zdarma

Ještě váháte, zda je pro Vás SportBreak správnou volbou, jak zhodnotit své peníze? Vyzkoušejte si službu bez nutnosti vkladu a vyhodnoťte si to sami. Každý nový uživatel má nárok na 5 dní odběru libovolného servisu zdarma. Stačí se jen zaregistrovat a napsat na podporu. Rádi Vám vyhoví!

Články odjinud


Články odjinud