6. dubna 2023 • 00:00

Užijte si jaro v pohybu s novým fotomobilem vivo X90 Pro

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový smartphone vivo X90 Pro je ideálním partnerem pro aktivní životní styl a dokonale zachytí každý okamžik při sportu i v běžném životě. Vy budete v pohybu, ale vaše záběry budou vždy dokonale jasné a ostré.



S nejnovějším přírůstkem do rodiny prémiových smartphonů značky vivo můžete dát sbohem roztřesenému videu, neostrým fotografiím a tmavým šmouhám způsobeným nedostatkem světla. Ať už vyrážíte na pravidelné běžecké kolečko po okolí, pojedete s kamarády na kola nebo s rodinou uspořádáte první jarní táborák, můžete se těšit na fotky a videa, které s každým stisknutím spouště věrně zachytí vaše zážitky.

Zadní straně tohoto smartphonu totiž kraluje velké oko, skrývající trojici fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejvyšší kvalitu každého záběru. Nabídne také vyšší citlivost na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a širokou škálu možností nastavení fotoaparátu pro zajištění těch nejlepších fotek i videí.

Pro pořízení těch nejlepších záběrů při sportu přináší vivo X90 Pro třeba funkci Zero-Shutter-Lag Motion Snapshot, díky které je možné zachytit pohyb s nulovým zpožděním a vy tak na každém záběru doslova zmrazíte veškerý pohyb i při slabém osvětlení. Tuto schopnost propůjčuje telefonu speciální čip vivo V2, který využívá schopnosti umělé inteligence pro vylepšení všech záběrů.

Foto vivo Tech GmbH

Při focení a natáčení rychlého pohybu třeba při večerním zápasu oblíbeného sportovního týmu vám pak pomůže noční režim pro nahrávání videa nebo speciální režim Night Sports Mode, který využívá umělou inteligenci v kombinaci s dalšími funkcemi pro lepší detekci všech okamžiků a dokonale ostrý záběr.

Odpočinek u oblíbených her na mobilu

Smartphone vivo X90 Pro bude ideálním parťákem i ve chvílích relaxace a při hraní her na mobilu. Jeho dva procesory mu totiž dávají výjimečně vysoký výkon, se kterým rozjedete i ty nejnáročnější herní tituly. Do akce se můžete naplno ponořit díky velkému 6,78palcovému zakřivenému displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz. Starosti vám nemusí dělat ani přehřívání telefonu při vysokém výkonu – díky inovativní konstrukci rámu telefonu a větší chladicí komoře bude mít smartphone vždy optimální teplotu.

Každodenní práce s telefonem, nahrávání videí, focení, hraní her, sledování multimediálního obsahu – to vše pomalu ale jistě ukrajuje procenta z nabití baterie. Díky mimořádně rychlému systému nabíjení bude vivo X90 Pro připravený k akci dřív, než stihnete sníst svůj oběd. V rychlém režimu nabíjení znovu získáte 50 % energie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut.

Foto vivo Tech GmbH

Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech.

Články odjinud


Články odjinud