25. října 2021 • 21:08

Nejtěžší Trpišovského chvíle ve Slavii. Proč je Plzeň na vrcholu a co nový vlastník?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia se už posedmé v sezoně dostala po prvním poločase do pořádně prekérní situace a musela po přestávce otáčet. A znovu se jí nepodařilo dokonat obrat, když v Českých Budějovicích jen remizovala 2:2. Proč mají sešívaní problémy v obraně a z čeho vyplývá obří počet zranění? Proč nejde jen o shodu náhod, ale už o dlouhodobější únavu materiálu, a měla Slavia začít v létě obměňovat kádr? Jak může Jindřich Trpišovský řešit nejsložitější chvíle, které zažívá ve Slavii?

 

Podíváme se také na výroky Vladimíra Coufala pro projekt Bez frází, kde popisoval svůj odchod do West Hamu - a spustil tím lavinu negativních reakcí od celé řady slávistických fanoušků. Jak hodnotit jeho slova, že před klub postavil ultimátum ohledně odchodu do Premier League a jak mohla Slavia předejít celé situaci? Proč Ondřej Kolář zažívá obří sešup ve formě a v kariéře a jaký podíl na tom má zákrok na Rangers, ale i chyba na Ferencvárosi či neuskutečněný transfer do zahraničí?

 

V novém iSport podcastu se zaměříme i na současného vládce ligy z Plzně. Proč se Bílkův tým rozjel do takové šňůry a svědčí demolice Jablonce o tom, že k vynikajícím výsledkům začíná přidávat i dobré výkony? Kdo by mohl mít navrch v nedělním měření sil v Edenu? A kdo jsou zájemci o plzeňský klub a co chce rodina Plateků, společnost Genius Sports či neznámý arabský investor a případě švýcarské konsorcium zastoupené Františkem Chvalovským? Jak se od sebe liší, proč je cena za klub taková, jaká je, a co Adolf Šádek?

 

Poslechněte si nový iSport podcast s redaktory deníku Sport Jakubem Konečným a Janem Podroužkem. Moderuje Martin Vait. Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty a ve všech podcastových aplikacích.

 

0:00 Proč Slavia přišla o jistotu vzadu a co jí nefunguje?

9:24 Proč je Trpišovský v nejsložitější situaci v klubu a je už únava materiálu nezvratnější?

25:16 Mohla Slavia řešit lépe letní přestupové okno?

35:10 Coufalovo ultimátum? Slavia měla být vstřícnější. Vrací se jí, že nepustila Koláře?

50:16 Proč je Plzeň nahoře? Kdo jsou zájemci o klub, s čím jdou do licitace a jaká může být cena?



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud