21. června 2022 • 13:00

Dloubák: Šádek si možná Plzeň nechá. Posílí Viktorii i Vlkanova nebo Sýkora?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovská Viktoria má před sebou zásadní léto. Její majitel Adolf Šádek se pustil do vysoké hry a přivedl sedm nových posil, zatímco stále není dořešena budoucnost klubu. Stále přitom shání podhrotového fotbalistu, kterým pro Plzeň v minulé sezoně byl Jan Sýkora - a této možnosti se Západočeši stále nevzdávají, přičemž mají rozjednaný i případný příchod Adama Vlkanovy.

 

Bude jeden z dvojice posledním dílkem do skládačky a má Viktoria kádr směrem dovnitř dořešený, anebo ještě bude klub shánět další hráče? Koho naopak Plzeň může ještě pustit ven a přijde o některou ze svých největších opor z minulé sezony?

 

V novém Dloubáku se podíváme i na celkovou budoucnost Plzně pod vedením Adolfa Šádka. Viktoria už za měsíc vstupuje do Ligy mistrů a pokud postoupí přes jednoho z dvojice HJK Helsinky či RFS Riga, bude mít jistou účast v základní skupině evropských pohárů. Majitel klubu ale míří ještě výš - a zásadní vliv to může mít i na to, jak to s klubem bude vypadat do dalších sezon. Hazarduje Šádek s klubem, anebo činí pochopitelné kroky? Může si ještě dokonce klub nechat, anebo má nachystaného kupce? A jaké ambice má Plzeň do nové sezony?

 

O tom všem a celé řadě dalších témat v novém Dloubáku mluví redaktor deníku Sport a iSport.cz Jonáš Bartoš. Moderuje Martin Vait. Dloubák je pořad a podcast iSport.cz o nejzajímavějších a nejdůležitějších událostech v českém fotbale a jeho zákulisí. Zasvěceně, v souvislostech, s nadhledem. S redaktory Sportu i odborníky z fotbalového prostředí. Každé pondělí, a po fotbalových Studiích iSport.cz. Všechny díly Dloubáku najedete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích i YouTube deníku Sport.

 

0:00 Nakolik velkou ztrátou je Beauguelův odchod a kdo z dvojice Chorý-Kliment by mohl být útočníkem číslo jedna?

6:43 Jak chce Viktoria doplnit pozici podhrota? Může odejít někdo z opor Staněk-Kalvach?

20:22 Jaké má Plzeň ambice do nové sezony a jaké další přestupy chystá?

31:42 Co bude Šádek dělat s klubem dál a může si ho i nechat?



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud