2.3.2019 • 22:18

Vyhrajte se Superlife startovné na akci Do práce na kole

Vstoupit do diskuse
0

Patříte mezi nadšence cyklistiky? Tak to vám zajisté ani letos neutekla výzva Do práce na kole. Nyní můžete získat startovné pro sebe i celý svůj tým zcela zdarma. Stačí se zapojit do výzvy se Superlife.



Tradiční jarní akce Do práce se každoročně účastní týmy z celé České republiky. Jejich cílem přitom není „honit“ kilometry, ale zkusit se co nejčastěji dopravovat do práce „na vlastní pohon“ - tedy nejen na kole, koloběžce, ale i pěšky nebo poklusem. Díky své snaze si mohou účastníci zlepšit kondici, ale nepochybně také náladu a vztahy s kolegy. V neposlední řadě přispějí i k čistějšímu ovzduší a bezpečnějšímu provozu ve městech. 

Registrace na akci Do práce na kole startují na jaře.Foto Do práce na kole

Tématem letošního 9. ročníku této výzvy je Homo cykliens. Tedy nový druh člověka - člověk z doby šlapací. Nezáleží, jestli jezdí na horském kole, silničce nebo třeba skládačce. Roli nehraje ani věk nebo pohlaví. Homo cykliens se může stát úplně každý, třeba i vy. Pokud se chcete stát součástí akce Do práce na kole, stačí utvořit s kolegy z práce pětičlenný tým a zaregistrovat se ZDE. Do konce března je startovné nejvýhodnější. Díky naší aplikaci Superlife však můžete získat startovné pro sebe i své kolegy zcela zdarma. Jak na to?

Mobilní aplikace Superlife funguje jako sporttester, který zaznamenává vaše aktivity a může se tak stát komplexním přehledem všech vašich sportovních výkonů. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout v AppStoru nebo Google storu. Během pár minut vytvoříte účet, na který se budou zaznamenávat vaše výkony. Pak už stačí jít jen do sekce Výzvy, přijmout výzvu s názvem Vyhraj: Homo Cykliens a stát se na devět dnů člověkem doby šlapací. 

Abyste výzvu splnili a mohli být zařazeni do slosování o startovné Do práce na kole, je nutné během devíti dnů strávit v sedle kola alespoň čtyři hodiny. Je to pro vás hračka? Tak se předveďte. Čas máte až do neděle 10. března.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}