9. srpna 2011 • 10:20

Kouč Hřídel je ve vazbě: Přítelkyni brutálně zbil na její narozeniny!

Autor: Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trénoval českou fotbalovou reprezentaci do 21 let, Slavii a nebo Panionis Atény. Teď ale sedí ve vazbě! Trenéra Martina Hřídela (43) sebrala policie za to, že terorizoval expřítelkyni Ilonu (37). Ta si domácí násilí dlouho nechávala pro sebe, ovšem 16. července, v den jejích narozenin, ji brutálně zbil. Vše nahlásila o den později, a tak Hřídel okamžitě putoval do vazební věznice v pražské Ruzyni. Hrozí mu dvouletý trest.



Ilona chodila s trenérem více než rok. Když se s ním vloni v srpnu rozešla, nedokázal se s tím smířit. „Opilý se toulal po Kladně, pořád ji pronásledoval a obtěžoval,“ řekl zdroj Blesku.

„Pokřikoval na mě vulgarismy a také mi vyhrožoval. Prý jestli se k němu nevrátím, tak uvidím. Pak mi vytrhl tašku a začal mne bít. Rozbil mi nos, uhodil mne do hlavy tak, že jsem temenem dopadla na zem,“ popsala hrůzné okamžiky pro server kladenskelisty.cz zmlácená žena.

Včera odpoledne nebyla u sebe doma k zastižení a ani po telefonu se už nechtěla bavit. „Já už nechci nic říkat. Nezlobte se,“ řekla stroze a zavěsila.

Hřídelovi hrozí dva roky vězení. „Muž, ročník narození 1968, byl obviněn z nebezpečného pronásledování, krádeže a vydírání.Soudce akceptoval návrh na vzetí do vazby,“ řekla Blesku mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.
Tam si může posedět hodně dlouho. „Hlavní líčení zatím nebylo nařízeno. V podobných případech to trvá dva až tři měsíce,“ vysvětlil mluvčí soudu Ivo Poštolka.

 

Hřídelova oběť měla potíže i v zaměstnání. „Chodil sem za ní. Bála se ho. Jednou jsem ji musela doprovázet k autu, aby se něco nestalo,“ líčila bývalá kolegyně. „Byl často opilý. Dělal jí tady nepříjemnosti,“ přidala se další.
p „Už tu ale nepracuje. Sama dala výpověď. Nekonec,“ kde je jí konec,“ tvrdí bývalý šéf Miloš Škorna. O tom, co se děje, věděli i sousedé. „Byla to y ostuda.

Často pil. Musela o jsem ho zvedat ze země, dat aby neležel na schodišti schodišho a neviděly ho děti,“ vyprávěla sousedka. Právě u nich v domě Hřídela sbalila policie. „Měl v krvi přes dvě promile alkoholu. Mimo jiné přišel kvůli alkoholu,“ o řidičák,“ tvrdí paní Ilona.

Hřídel dřív hrál ív za Kladno, ale i v Japonsku, kariéru , skončil v Liberci Lie a pak se z něj stal trenér. Na podzim pobyl v Příbrami, kde ho vyhodili.
A stejně dopadl i na Kladně, kde koučoval juniorku.

„Jednou se opil tak, pil že nepřišel na zápas. Stálo ho to místo,“ řekl zdroj Blesku.

Martin Hřídel
Martin Hřídel

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud