10. srpna 2009 • 14:25

Stačilo 22 minut nové sezony. A fanoušci zahodili permanentky!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová bída a velký šok! Slavný anglický klub Norwich City loni ostudně spadl do třetí ligy. První zápas letošní sezony - debakl 7:1. Přišlo se podívat úžasných 25 000 diváků, ale už po 22 minutách vtrhli někteří na trávník a zahodili své permanentky!



To je pořádný trapas! Anglický klub Norvich City ještě nedávno hrával Premiere League, tedy nejvyšší soutěž v Anglii, ale loni přišel krutý pád do třetí ligy. Letos se nečeká nic jiného než návrat a fanoušci přišli na 1. kolo (až třetí ligy) v neuvěřitelném počtu: 25 216 diváků! Za suvenýry klubu utratili 12 000 liber (cca 350 tisíc korun), klub přivedl 4 posily a nového kvalitního gólmana. Výsledek?

Skandální prohra 7:1! Největší v 107leté historii tradičního anglického klubu! Když tým v 19. minutě inkasoval třetí branku, lidé se začali zvedat a opuštět stadion. O chvíli později padl čtvrtý gól a to už příznivci klubu nevydýchali. Dva fanoušci vnikli na trávník a znechuceně pohodili své celosezónní pernamenky po manažerovi týmu Norvich City. Nejspíše se jednalo o světový rekord. Fanoušci se své permanentky zbavili po neuvěřitelných 22. minutách už v prvním kole.

Do poločasu byl stav 5:0 a z původních 25 tisíc nadšených "fandů" na tribunách zbyla už jen pouhá hrstka. Zápas Norwiche City proti Colchesteru skončil nakonec hrozivým výsledkem 7:1 a hráči se nyní budou muset hodně rychle vzpamatovat a horko těžko si budou své přiznivce přiklánět zpět na svou stranu.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud