27. listopadu 2009 • 09:04

Woods podvádí manželku. Nabrnkl si "anděla z popela"

Autor: Jana Hanousková
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Víte, jaký nejžhavější drb koluje v posledních dnech New Yorkem? Slavný golfista Tiger Woods (33) má milenku. Tvrdí to magazín National Enquirer. Novou láskou ženatého otce dvou dětí se prý stala Rachel Uchitel (34).



Celý svět ji zná. Je to totiž ta žena, která po teroristických útocích 11. září 2001 chodila ulicemi New Yorku s fotkou svého snoubence a hledala ho.... Až dosud platil Tiger za prototyp starostlivého otce rodiny.

Nejbohatší sportovec planety, jehož výdělky letos přesáhly 1 miliardu dolarů, je už pět let ženatý se Švédkou Elin Nordegren. Mají spolu dvouletou dceru a letos v únoru se jim narodil syn. Nyní se, pokud mají média pravdu, sen o vzorné rodince zhroutil jako domeček z karet. Tiger prý s Rachel randí od léta.

Podle magazínu se Rachel svěřila svým kamarádkám, že její novou láskou je právě nejslavnější golfi sta všech dob. „Mám fl irt s Tigerem Woodsem,“ řekla Rachel jedné známé. Píší si zamilované SMS, neustále si telefonují. Jistému fotografovi se prý podařilo oba zachytit při tajném rande v jednom australském hotelu. Rachel si je prý jistá, že se Tiger rozvede a zůstane s ní.

Slavný pár ve večerních šatech
Slavný pár ve večerních šatech


„Jeho žena mě nezajímá. Jsme do sebe zamilovaní,“ nechala se slyšet. Rachel při útocích na newyorská dvojčata ztratila snoubence Andrewa (†32). Plačící chodila městem mezi troskami, v ruce jeho foto a hledala ho. Snímek tehdy obletěl celý svět.

Říkalo se jí »anděl z popela«. V posledních letech se objevovala na různých společenských večírcích, v nočních klubech a říkalo se, že udržovala poměr se slavnými lidmi... Právník Tigera Woodse nevyloučil, že se s Rachel mohli někde potkat, ale spekulace o jejich vztahu důrazně popřel.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud