21. února 2010 • 17:06

Bělorus Grabovskij se na olympiádě popral v baru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0

Běloruský hokejista Michail Grabovskij z Toronta byl v dějišti olympijských her ve Vancouveru v noci z pátku na sobotu zatčen po potyčce v baru. Šestadvacetiletý útočník, který nedostal od Maple Leafs po zranění zápěstí povolení ke startu na prestižním turnaji, byl později propuštěn.



Podle serveru tsn.ca vyšetřování incidentu pokračuje.

"Náš klub je informován o tom, že útočník Michail Grabovskij byl zapleten v sobotu brzy ráno ve Vancouveru do drobné výměny názorů. V současné době problém vyšetřujeme a do té doby nebude klub situaci dále komentovat," řekl prezident a generální manažer Toronta Brian Burke.

Ten je Vancouveru v současné době jako generální manažer hokejistů Spojených států amerických. Stejně tak čeká na výsledky vyšetřování vancouverské policie vedení NHL.

Grabovskij si na začátku ledna zlomil zápěstí. Absence autora 25 bodů za sedm branek a 18 asistencí z 42 zápasů v této sezoně NHL je pro Bělorusko citelná stejně jako dalšího útočníka Andreje Kosticyna z Montrealu, který nestartuje na olympiádě po operaci kolena.

Kouč Michail Zacharov tak má v týmu z NHL jen beka Ruslana Saleje z Colorada a v ofenzívě Kosticynova bratra Sergeje rovněž z Montrealu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud