10. listopadu 2010 • 04:59

Slovenská trenérka (40) měla sex s hráčem (13)

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve středu začne v rakouském Wiener Neustadtu ostře sledovaný proces se slovenskou trenérkou místního házenkářského klubu Renatou C. (40). Ta měla milenecký vztah s jedním ze svých svěřenců, rostoucí házenkářskou hvězdou, Erwinem U. (14). Trenérce hrozí za "závažné zneužívání nezletilé osoby" až deset let vězení.



Renata C. se během trénování v ZV McDonald sblížila s talentovaným, tehdy ještě třináctiletým chlapcem. Matka dvou dětí začala chodit se svým svěřencem na jídlo a jednou mu přiznala, že k němu cítí i něco víc.

On byl do své trenérky také tajně zamilovaný, takže se oba ještě více sblížili, což nakonec vyústilo i v sexuální kontakt. O bizarním vztahu se dozvěděla chlapcova rozvedená matka, a nejenže nezasáhla, se svůdkyní svého syna se dokonce skamarádila.

Vše nahlásil na policii až Erwinův otec, kterému se jednoho dne jeho syn svěřil. "Nemůže pochopit, proč jsem ho v jeho očích zradil," svěřil se Stefan U. serveru oe24.at. "Ale je dobře, že jde před soud," tvrdí otec chlapce.

V lásce čtyřicetileté ženy ke svému synovi totiž nevidí nic romantického. "Ona ho okradla o bezstarostné dětství. Představte si, kdyby to byl čtyřicetiletý chlap se třináctiletou holkou," dodává.

Nicméně i přes odpor otce drží nerovný pár stále spolu a Erwin doufá, že jeho milenka nepůjde do vězení.

Kdyby se svým vztahem nespěchali, a počkali do července, kdy bylo Erwinovi čtrnáct, nemusel se dnes vůbec žádný soud konat...

Vstoupit do diskuse
18
Články odjinud


Články odjinud