15. prosince 2010 • 04:59

Lukáč o exmilence: Byla to zlatokopka a životní omyl!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
14
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kolotoč podivných událostí kolem bývalého československého hokejového reprezentanta a nynějšího slovenského poslance Vincenta Lukáče (56) opět nabírá na obrátkách. Po sobotním incidentu, kdy měl Lukáč fyzicky napadnout bývalého manžela své exmilenky Kamily Mokošové (39), padají trestní oznámení i drsná slova.



Jako první se obrátil na policii Ľubomír Mokoš (39), který tvrdí, že ho opilý Lukáč na maturitním plese jeho syna bezdůvodně fyzicky napadl. Poslanec za Slotovu SNS kontroval trestním oznámením kvůli pomluvě, fyzickému útoku, křivé výpovědi a poškození dobrého jména.

Mokoš v sobotu v noci ohlásil, že na ples bez pozvání vtrhnul opilý Lukáč a dal mu facku. Později už se k situaci nechtěl vyjadřovat. Bývalý hokejista má ovšem jinou verzi.

"To Mokoš a nějaký bradatý pán Lukáče agresivně vyhazovali, nadávali mu a venku ho napadli," tvrdí podle serveru pluska.sk Lukáčův kamarád Dušan, který ho na zábavu přivezl. "Vinco chtěl zanést Kamile fakturu za její mobil a vyžádat si vrácení peněz," vysvětluje podivnou návštěvu.

A Vincent Lukáč ještě na adresu své bývalé milenky, se kterou krátce po smrti své ženy plánoval společnou budoucnost, dodává: "Lituji, že jsem se dal dohromady s tou zlatokopkou. Byl to můj životní omyl!"

Legendární hokejista Vincent Lukáč si půl roku po smrti manželky našel milenku
Legendární hokejista Vincent Lukáč si půl roku po smrti manželky našel milenku

Vstoupit do diskuse
14
Články odjinud


Články odjinud