10. listopadu 2011 • 20:30

Sporťák Pouva se bojí o snoubenku. Psychopat jí hrozí smrtí!

Autor: Eva Tušková
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednou nohou v chomoutu je Martin Pouva (47). Moderátorovi Sportovních novin na Nově ale radost ze zásnub s Petrou Friedlovou (27) kazí strach o její život. Krásné modelce už několik měsíců neznámý člověk po telefonu vyhrožuje smrtí. Obavy o život nejen její, ale i jejího syna z předešlého vztahu, dohnaly Pouvu až na policii. „Vzhledem k tomu, že ty SMS zprávy chodí z internetu, tak ho policisté stěží vystopují,“ zoufá si Pouva.



Foto 

„Smrt číhá všude. Postarám se o to, aby skončil tvůj luxusní život. Máš hezkýho syna, byla by škoda, kdyby se mu něco stalo.“ Takhle už několik měsíců děsí člověk, který se podepisuje jako Maniak, snoubenku Martina Pouvy.

„Je z toho na nervy, kdyby se to týkalo jenom jí, tak to nějak přejde, ale je v tom i její syn,“ svěřil se Blesku moderátor s tím, že už jednou řešili podobný problém.

„Bylo to asi před rokem, ale to byl jen slabý odvar toho, co je teď,“ dodal ustaraný Martin. V období, kdy by mohl sportovní komentátor prožívat nejšťastnější období svého života, musí řešit takové nepříjemnosti.

Pouva randí s Petrou Friedlovou už dva roky a nedávno ji požádal o ruku. „Ano, dal jsem jí prstýnek,“ potvrdil Blesku. Jenže na vytoužené ano si musel počkat. „Kupodivu mě neodmítla, ale vzala si den na rozmyšlenou,“ vysvětlil.

„Řekli jsme si, že se vezmeme, i když pro mě jaksi sňatek není to podstatné. Já k tomu ten papír nepotřebuju, ale chápu ji, protože nikdy nebyla vdaná, tak je to pro ni něco jiného,“ svěřil se Blesku Pouva.

Na termín nespěchá. Tradice, že do roka a do dne od zásnub musí být svatba, není pro snoubence určující.

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud