11. ledna 2012 • 16:53

Fotbalistu Weisse přepadl gang! Jsem rád, že jsem živý, říká hráč

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský fotbalový reprezentant Vladimír Weiss mladší se v neděli v Barceloně stal obětí loupežného přepadení poté, co si v dresu Espaňolu zahrál derby proti slavnému týmu FC. Parta lupičů dvaadvacetiletého hráče přepadla v autě a připravila ho o peníze, mobilní telefony a část oblečení.



"Naštěstí jsem v pořádku, to je pro mě nejpodstatnější. Nic se mi nestalo, jen jsem se vylekal," citoval Weisse deník pravda. V ulicích si jej prý vyhlédl jeden z místních zlodějských gangů.

"Byla to připravená akce. Propíchli mi gumu. Vystoupil jsem a v té chvíli na mě zaútočili. Vzali mi z auta peněženku, mobily, bundu. V peněžence jsem měl jen drobné, karty jsem zablokoval. Není to taková tragédie. Jsem rád, že jsem vyvázl živý a zdravý," řekl syn trenéra slovenské reprezentace a Slovanu Bratislava, který je v Espaňolu na ročním hostování z Manchesteru City.

Právě v Manchesteru byl Weiss loni také okraden. Dvě mladé ženy, které pozval v květnu domů na večírek, mu ukradly značkové hodinky za 20.000 liber a iPod.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud