8. září 2021 • 20:26

INSIDER o US Open: Mládí víc než zkušenost? Legendy nechybí, hitem Fernandezová

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisové US Open spěje do své závěrečné fáze. Podruhé jsme se proto obrazem vydali za redaktorem deníku Sport Janem Jarochem, který informuje čtenáře přímo z New Yorku. Poslední českou nadějí v ženském singlovém pavouku zůstala Karolína Plíšková, kterou čeká v noci ze středy na čtvrtek středoevropského času v rámci čtvrtfinále řecká ranařka Maria Sakkariová. Ta navíc už vyprovodila z cesty Kateřinu Siniakovou a Petru Kvitovou. Na přetřes přišly skvělé výkony mladých hráčů a hráček, kteří dávají zapomenout na chybějící legendy Rafaela Nadala, Rogera Federera a Serenu Williamsovou. Nastává revoluce, po níž bude převládat mladická dravost a fyzická připravenost nad zkušenostmi? Moderuje Martin Pešout.



Barbora Krejčíková odehrála 105. zápas v sezoně a ještě nekončí vzhledem k tomu, že se prakticky kvalifikovala na Turnaj mistryň, čeká ji významný podnik v Indiana Wells, bude ozdobou ostravského WTA turnaje a pomůže českému týmu ve finále poháru Billie Jean Kingové. Nenastává proto čas, kdy se bude muset definitivně rozhodnout, zda upřednostní singl před deblem a mixem? A v čem připomíná světovou jedničku Ashleigh Bartyovou?

Zároveň jsme probrali překvapení turnaje, mezi něž se bezesporu řadí mladičké semifinalistky Leylah Fernadezová a Emma Raducanuová.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud