Premium
21. července 2019 • 04:50

Zpověď Muchové: o dluhu, cestě do plusu i vzkazech od Jágra a sázkařů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci registrovali, že někdo takový hraje. Ale až díky osmifinále ve Wimbledonu, v němž 13:11 ve třetím setu po heroické bitvě pokořila Karolínu Plíškovou, tuhle 22letou slečnu naplno objevili. Karolína Muchová zaujala pestrým tenisem. V rozhovoru pro iSport Premium se vrátila k (zatím) životnímu grandslamu, promluvila o půjčkách či sázce o kytaru. Od koho ji dostala? A co jí na Instagram napsal Jaromír Jágr? V zamčené části článku najdete i názory otce a fotbalového trenéra Josefa na její kariéru.



Úder po lajně, kraťas. Další výměna zase něco jiného. Žádnou nudnou šablonu od ní nečekejte. „Už odmala jsem si na kurtu ráda hrála,“ vykládá dcera Josefa Muchy, někdejšího úspěšného fotbalisty Brücknerovy Olomouce a dnes trenéra. Na nejslavnějším turnaji v Londýně se představila poprvé, a hned to dotáhla do čtvrtfinále. Další produkt české ženské školy má teď jasný cíl – dokázat, že to nebyl jenom výstřel.

„Nechci, aby přišel útlum, což se stává,“ tvrdí naděje, kterou manažersky opečovává Tomáš Petera , rovněž úspěšný tenisový kouč. I díky profesionálnějšímu přístupu začala její kariéra v posledním roce stoupat.

Pociťujete po úspěšném tažení na Wimbledonu nějakou změnu?
„Asi nejvíc to, že jsem byla hrozně vyčerpaná, bez energie.“

Sladké už jste dohnala, jak jste si přála?
„Dohnala. A možná jsem to i přehnala! (usměje se) Možná proto se cítím tak unavená.“

Jaké jste zaznamenala reakce?
„Hodně pozitivních, za které děkuji. Na mobilu jsem měla asi tisíc zpráv. Nejvíc toho bylo na Instagramu. Psaly mi i nějaké osobnosti, které mě hodně motivovaly. Celkově jsem si to moc užívala, byl to super úspěch.“

Na nejpopulárnější sociální síti se vám ozval také Jaromír Jágr , že?
„Ano. Moc mě potěšil. Napsal mi i soukromou zprávu, kterou mě hodně podpořil a motivoval. Je hrozně fajn si něco takového přečíst od sportovní legendy.“

Prozradíte, co vám napsal?
„Nerada bych to rozebírala, schválně mi to poslal do soukromého chatu. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud