11. července 2013 • 06:20

GAMBRINUS FANLIGA: Přichází Černý! Brankář, který umí dát gól

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hráči Fanligy, pozor! Slavia ve středu definitivně představila novou posilu, 39letého gólmana Radka Černého. Třeba se vám bude hodit v sestavě. V říjnu 1999 tenhle zkušený brankář dal gól Jablonci na 4:0. Ano, šlo o penaltu, ale pokud byste ho měli v sestavě, vytřískali byste z tohoto kuriózního kousku 6 bodů za branku vstřelenou brankářem!



Radek Černý si tenhle moment pamatuje dobře. Dokonce i ty okolnosti, kterého ho dohnaly k tomu, že se tenkrát v ligovém utkání v sezoně 1999/2000 postavil k desítce.

„Fanoušci tehdy už snad dvě nebo tři ligová kola předtím vyvolávali moje jméno, abych šel kopat penaltu. Až když jsme hráli s Jabloncem, trenér Cipro už to asi nevydržel a při dalším skandování mě na ní poslal,“ vzpomíná s úsměvem Černý.

Vedle vstřeleného gólu udržel ve skoro 14 let starém zápase ještě čisté konto, to znamená, že by vám ve Fanlize vydělal 10 bodů!

„Ale nevím, jestli se mi ještě něco podobného někdy povede. Moc tomu nevěřím,“ vykládá Černý. Jenže co vy víte, nenechte se odradit...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud