7. září 2015 • 00:14

NOVÁ A LEPŠÍ Fantasy extraliga! Více bodů, unikátní miniligy a boj o 100 tisíc

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejoblíbenější hra hokejových fanoušků iSport Fantasy extraliga je zpátky. A vy se můžete těšit na řadu změn, které udělají z této hry ještě větší zábavu. Od nového designu, přes změny v bodování až po nové unikátní miniligy, v nichž budete každý týden bojovat proti jinému soupeři. Vyzvěte na souboj svoje známé a kamarády a ukažte jim, že právě vy jste ten největší expert. Nejlepší ze soutěžících v celkovém žebříčku se mohou těšit na hlavní ceny - 100 000 korun, zájezd na MS v hokeji a pivo na rok zdarma. Ale nezapomeňte, že odměny se budou rozdávat každý týden! Zapojte se i vy na www.isport.cz/fantasy a připravte svůj tým do jediné oficiální bitvy hokejových fanoušků!



NOVÁ A JEŠTĚ LEPŠÍ: Zapojte se i vy do Fantasy extraligy zde >>

Přečtěte si, co všechno na vás v nové sezoně čeká:

Nová iSport Fantasy s řadou novinek

Úspěšnou hru jsme do její třetí sezony vylepšili od designu až po nové miniligy. Soutěžící budou muset zvažovat i nastavování hráčů do jednotlivých formací, které budou různě násobeny. Tým jsme rozšířili o náhradního brankáře. K dispozici bude rozpočet 110 milionů a nejvyšší cenu mezi hráči mají čtyři největší extraligové hvězdy. Novinkou je počet týdenních výměn - 30, přičemž každý týden budete mít k dispozici jednu divokou kartu.

Nová a lepší Fantasy extraliga s hlavní cenou 100 000 korunFoto Fantasy extraliga

Celkový rozpočet:
110 000 000 korun (roste v závislosti na zvyšování cen hokejistů podle získaných bodů)

Největší hvězdy za 10 000 000:
Viktor Hübl, útočník, Litvínov
Jaroslav Hlinka, útočník, Sparta
Zbyněk Irgl, útočník, Třinec
Jaroslav Bednář, útočník, Mountfield HK

Násobení formací, RI helma a náhradní brankář

Dejte pozor, do které pětky svoje hráče nastavíte! První formace x2, druhá se násobí koeficientem x1,5 a třetí zůstává 1:1. Ale pozor, to není vše. Kapitán, kterého můžete vybírat jen z první formace, se násobí x3 + připravujeme (zatím není spuštěno) ještě další inovaci, díky níž ze třetí formace budete přidělovat jednomu z hráčů zelenou helmu, která mu x2 vynásobí jeho Radegast index body.

NOVÁ A JEŠTĚ LEPŠÍ: Zapojte se i vy do Fantasy extraligy zde >>

Změny v bodování - úpravy a vítězný gól

Projděte si pozorně bodování hráčů v iSport fantasy extralize. Úpravu doznaly góly či asistence u útočníků i obránců, u brankářů počty zákroků, body za vyhraný zápas. A pozor, novinkou budou body pro hrdinu utkání za vítězný gól! 

Bodování Fantasy extraligy doznalo řadu změnFoto Fantasy extraliga

Miniligy - každý týden proti jinému soupeři

Tohle bude pro soutěžící jedna z klíčových novinek. Použili jsme model, jehož úspěšnost jsme si otestovali u Gambrinus Fanligy a spočívá v tom, že si společně se svými známými či kamarády založíte vlastní soutěž (max. 22 týmů), vyberete kdy má proběhnout los (vždy v noci před prvním zápasem týdne, což ve Fantasy znamená kola. Pouze na začátku sezony se losuje ve čtvrtek v noci). Na základě losu pak hrajete každý týden proti jinému soupeři, výsledky se pak započítávají do tabulky - jako v reálné extralize. 

A pozor, připravili jsme pro vás model otevřených minilig, což znamená, že si můžete najít seznam minilig, do nichž se můžete sami přihlásit! 

Hlavní ceny - 100 000 korun, zájezd na MS a pivo Radegast na rok zdarma

Ceny ve Fantasy extralize jsou opět lákavéFoto Fantasy extraliga
 

NOVÁ A JEŠTĚ LEPŠÍ: Zapojte se i vy do Fantasy extraligy zde >>

Bodování Fantasy extraligy doznalo řadu změn
Bodování Fantasy extraligy doznalo řadu změn

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud