31. srpna 2016 • 04:55

Rosického návrat vzbudil ohlas. Hodně štěstí ve Spartě, vzkázal Özil

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádný rozruch přinesl návrat Tomáše Rosického do Sparty. A nejen v Česku. Velkého comebacku malého Mozarta si všimli bývalí hvězdní spoluhráči českého reprezentanta. „Hodně štěstí, brácho,“ vzkázal Rosickému na Twitteru mistr světa z Německa Mesut Özil. Z návratu hvězdy se těší i hráči české ligy.



Do české ligy se vrací velká fotbalová star. Tomáš Rosický během své kariéry prokázal, jak skvělým fotbalistou je. Nejen díky výkonům na hřišti se mezi spoluhráči těšil velké oblibě. „Cesc Fabrégas říkal, že se na mě přijede podívat, jak hraju za Spartu,“ smál se Rosický na tiskové konferenci.

Kam Rosického kariéra bude směřovat po odchodu z Arsenalu bedlivě sledoval i hvězdný záložník londýnského klubu Mesut Özil. Když zjistil, že jeho bývalý spoluhráč podepsal se Spartou, přispěchal s blahopřáním. „Po patnácti letech zpět domů. Hodně štěstí ve Spartě, brácho,“ napsal na Twitter.

V londýnském klubu byl Rosický evidentně velmi oblíbený. „Hodně štěstí ve svém novém klubu, Tommy. Jeden z nejlepších chlapů, kterého jsem kdy potkal,“ napsal na Rosického adresu brankář „kanonýrů“ Emiliano Martínez.

Osobnost, jakou je Tomáš Rosický, přinese české lize velkou prestiž. Soupeři se na střety s hrající legendou těší, neboť s takovou fotbalovou ikonou se na hřišti nepotkáte každý den. „Snad si proti Rosickému zahraji, byl by to zážitek,“ rozplynul se na Twitteru například mladíček Hradce Králové Filip Zorvan.

Návrat ikony si nemůžou vynachválit také fanoušci. Ti sparťanští jsou štěstím bez sebe a i ostatní se musí těšit, že uvidí českou ikonu v akci na českých trávnících.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Majitel Sparty Křetínský: O roli Rosického, posilách i odchodu Brabce
Video se připravuje ...

Tomáš Rosický pózuje s dresem Sparty, do které se vrátil po 15 letech
Tomáš Rosický pózuje s dresem Sparty, do které se vrátil po 15 letech

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud