8. září 2016 • 04:50

Rosického dresy boří rekordy. Chtějí je i v Hong Kongu či Argentině

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do ePojisteni.cz ligy se vrátila hvězda mezinárodního formátu. To je poznat i ve sparťanském fanshopu, který registruje enormní zájem o dresy se jmenovkou Tomáše Rosického. Objednávají si je fanoušci z celého světa, a navrátilec na Letnou v počtu prodaných replik i originálů brzy překoná i dosud nejprodávanějšího Davida Lafatu, který je ve Spartě už tři a půl roku.



Rosického příchod do Sparty je prostě velkou událostí. „Hned po oznámení, že Tomáš Rosický přestupuje do Sparty, se tady netrhly dveře,“ říká vedoucí fanshopu Sparty Stanislav Škoda. „Při ohlášení nového hráče sem tady ještě nikdy nic takového neviděl,“ dodává.

Marketingový ředitel letenského klubu Tomáš Křivda to dokládá konkrétními čísly. „Během prvních dvou dnů jsme prodali skoro 150 replik Rosického dresů,“ tvrdí.

„Pro srovnání, doteď byly nejprodávanější dresy Davida Lafaty , kterých se prodalo nižší stovky kusů. Je to tím, že fanoušci v Česku si spíše nechají na dres dát svou přezdívku a své oblíbené číslo,“ doplňuje Křivda. To Rosického příchod částečně změnil.

Sparta tak chystá další suvenýry a akce spojené se svou hvězdnou posilou. Více se dozvíte ve videu TV iSport.

Rosického dresy chtějí i fanoušci z Hong Kongu nebo Argentiny
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud