26. září 2016 • 04:40

Rowdies na hřišti? Nic by neudělali, věřil Koubek. Ščasný je chápal

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nestačilo, že po mizerném výkonu prohráli derby se Slavií 0:2. Sparťanští fotbalisté museli po utkání čelit i zlobě vlastních fanoušků. Ti radikálnější po závěrečném hvizdu vtrhli na trávník, hráč museli urychleně prchat do šaten. "Prohráli jsme derby, není se čemu divit, že tak reagovali," mluvil smířlivě kapitán Sparty David Lafata. Co na neukázněné rowdies říkali ostatní aktéři utkání?



Prohra 0:2. Šmytec. Na hřišti v tu chvíli radostně juchali vítězní slávisté, zatímco domácí sparťané se svěšenými hlavami vydýchávali své bídné představení.

Radost jim neudělali ani vlastní fanoušci. Většina letenských příznivců hlasitě pískala, po předvedeném výkonu se ani není čemu divit. Za jednou z branek, kde sídlí domácí kotel, se ke všemu najednou začali valit lidé na trávník.

"Někdo zařval, ať běžíme ze hřiště. Nic dramatického to nebylo. Věřím, že by nám nic neudělali," řekl gólman Sparty Tomáš Koubek . "Nemám slov. Nemůžu to nějak komentovat, to není moje věc. Myslím, že když vyhráváme jako cleý klub, měli bychom i prohrávat jako celý klub. Musíme dát hlavy nahorů, ve čtvrtek nás čeká krásný zápas s italským týmem. Když ale budeme hrát takhle, opět neuspějeme," tušil mladý gólman.

Sparťané o řádění fanoušků: Nemám slov, řekl Koubek. Ščasný to chápe
Video se připravuje ...

Problém ve fanoušcích neviděl ani David Lafata . "Fanoušci nás povzbuzovali dobře celý zápas. Prohráli jsme derby, tak se není čemu divit, že tak reagovali," vyjdařoval se smířlivě sparťanský kapitán.

"Fanoušci na to mají právo. Zaplatili si vstupné a chtějí vidět Spartu vítězit. Nezklamali mě. Mě zklamal náš výkon," vrátil se k nemilé situaci po utkání letenský trenér Zdeněk Ščasný, který naznačil, že o své budoucnosti bude jednat s vedením klubu. "Ale ne proto, že někdo něco křičí, ale aby to pomohlo mužstvu. Musíme si vyhodnotit, zda mám mužstvu ještě co dát," dodal.

"Je to blbost. Co k tomu říct... nepatří to k fotbalu, ale stalo se," ohlédl se za děním po zápase útočník Václav Kadlec.

"Nelekli jsme se, byli tam policisté. Já to ani pořádně neviděl. Zalezli jsme do stadionu a ani nevím, co se na hřišti dělo," nabídl pohled z druhého tábora záložník Slavie Antonín Barák.

Sparta - Slavia: Sparťanští fanoušci vtrhli po zápase na hřiště, vyhnali je těžkooděnci
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Ščasný: Sedneme si s vedením a najdeme nejlepší řešení pro mužstvo
Video se připravuje ...

Šilhavý: Je to skvělý pocit! Vyhráli jsme zcela zaslouženě
Video se připravuje ...

Barák: Dnes to byl s Hušbauerem náš nejlepší zápas
Video se připravuje ...

Václav Kadlec: Slavia měla na rozdíl od nás enormní nasazení
Video se připravuje ...

Koubek: Myslel jsem, že nás chycená penalta nakopne
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 0:2. Derby rozhodl Mešanovič se Zmrhalem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud