2. října 2016 • 04:59

Mešanovič řídil po výhře děkovačku v kotli! Van Kessel koukal z tribuny

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naprosto rozdílné emoce museli v sobotu večer prožívat útočníci Slavie. Zatímco Milan Škoda a hlavně Muris Mešanovič mohli slavit výhru 1:0 nad Karvinou na trávníku, letní zahraniční posily Gino van Kessel a Mick van Buren seděli jen na tribuně. Bosenský kanonýr navíc ukázal, že cesta zpět do základu pro ně budě těžká, utkání totiž rozhodl a fanoušci ho pak dlouho oslavovali.



Mešanovičova slast

Muris Mešanovič začal utkání s Karvinou opět jako náhradník, na hrotu nastoupil Milan Škoda . Chvíle bosenského útočníka ale přišla. V 59. minutě nahradil Antonína Baráka. Slavia totiž potřebovala vstřelit gól.

A na to je Mešanovič expert. Opět v jeho podání platilo „přišel, viděl, zvítězil“. Mešanovič si totiž v 77. minutě počínal velmi pohotově a bodlem poslal favorita do vedení. Nakonec se ukázalo, že šlo o jediný gól utkání.

Postavení žolíka nemám rád. Prostě nastupuju jako náhradník a snažím se mužstvu pomáhat. Když přijdu na hřiště, snažím se odvést maximum, abychom to zvládli. Jsem impulzivní, typ hráče, který když přijde do rozehraného zápasu, snaží se hned zabrat. Myslím, že se mi to teď vede a hlavní je, že z toho máme body,“ řekl po zápase.

Slavia - Karviná: Laštůvka nejdřív zázračně zasáhl, pak už ho Mešanovič překonal. 1:0
Video se připravuje ...

To nejlepší ovšem na Mešanoviče teprve čekalo. Po utkání při tradiční děkovačce si totiž svého hrdinu fanoušci z kotle vyžádali a útočník Slavie tak řídil pokřik s mikrofonem. Chválou ho zaplavili příznivci i na sociálních sítích.

Jsem rád, že se k tomu Muris takhle staví. Takhle by měl vypadat střídající hráč. Přijde, je ho plné hřiště a nakonec rozhodne,“ chválil svého svěřence také trenér „sešívaných“ Jaroslav Šilhavý.

Van Kesselův smutek

To další útočník Slavie Gino van Kessel musel prožívat o dost jiné pocity. Jeho propad sestavou totiž pokračuje a pro zápas s Karvinou se dokonce nevešel ani na lavičku! Nešlo přitom o zranění.

Van Kessel seděl na tribuně vedle Micka van Burena, další letní zahraniční posily, která také nedostává příliš prostoru. Hlavně u útočníka, který přišel před sezonou z Trenčína za více než 30 milionů korun, je to ale alarmující.

Trenér Slavie Jaroslav Šilhavý každopádně už v předchozích týdnech naznačil, že na cenovku koukat nebude. A pokud se Van Kessel nezlepší, hrát nebude. To první se nestalo, to druhé ano. Útočník teď bude muset zabrat.

Útočníci Slavie Gino van Kessel a Mick van Buren na tribuně během zápasu se Zlínem
Útočníci Slavie Gino van Kessel a Mick van Buren na tribuně během zápasu se Zlínem

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Karviná 1:0. Domácí potvrdili formu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud