19. listopadu 2016 • 19:45

Vyloučený Lüftner: Rozhodčí udělal fatální chybu, Holenda fauloval mě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velkou nespravedlnost, ale i zadostiučinění cítil po dnešní výhře 1:0 nad Bohemians 1905 obránce Teplic Michael Lüftner. Dvaadvacetiletý stoper byl totiž přesvědčený, že červenou kartu dostal neprávem. Proto měl také radost, že severočeský celek i v oslabení dotáhl zápas k vítězství.



Lüftnera vyloučil sudí Pavel Julínek v 31. minutě za zákrok na Jana Holendu, teplický obránce však měl jasno. "Byl to jednoznačně faul na mě. Díval jsem se na video a Holenda šel schválně do mě, loktem mi narazil do hlavy a hned spadnul. Je to od něj totální nefair play," prohlásil český reprezentant do 21 let.

"V první chvíli jsem tomu nevěřil a byl jsem naštvaný, že jsem dostal červenou. Ale teď to opadlo a doufám, že k tomu přihlédne i disciplinárka a nedostanu nějaký velký trest," přidal Lüfnter. "Rozhodčí podle mě udělal fatální chybu. Tohle nebyl faul, to musí uznat každý s rozumnou hlavou," přidal.

Teplice nakonec těsné vítězství udržely i v oslabení. "Holenda na mě udělá schválně zákrok a ještě bude simulovat, to je od něj slabost. Já s tím na hřišti nemohl nic udělat. Bylo to ale nakonec spravedlivé, protože jsem dostal červenou neprávem, a kvůli tomu Bohemka nevyhrála. Kdyby ano, tak by je to ani nemohlo těšit," uvedl Lüftner.

V tabulce se severočeský celek posunul na šesté místo, právě před svého soupeře. "Šesté místo by se nám líbilo. Teď nás čeká Jablonec, a kdybychom ho porazili, tak už to asi udržíme," řekl Lüftner s tím, že Teplicím by také pomohlo, kdyby začaly sbírat body doma.

Venku totiž tým trenéra Daniela Šmejkala získal 14 bodů a lepší je pouze Plzeň, Zlín a Slavia. Na Stínadlech naopak Severočeši jen jednou vyhráli a s pěti body jsou nejhorší. "Taky jsem na to koukal. Doma nám to nejde a venku jsme čtyřikrát vyhráli. Asi se nám tam hraje líp," prohlásil.

Bohemians - Teplice: Hora po Krobově centru hlavičkoval těsně vedle
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Bohemians 1905 - FK Teplice 0:1. Domácí nevyužili dlouhou přesilovku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud