22. prosince 2016 • 21:28

Harba dal Zlínu košem! Bude hrát druhou ligu v Jižní Koreji

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší střelec je fuč. Ve Zlíně řeší ztrátu útočníka Harise Harby (28), který dal klubu po vydařeném podzimu košem a podepsal tříletý kontrakt v jižní Koreji. Tam bude hrát druhou ligu. „Takový je fotbal. Haris byl volným hráčem a mohl jít, kam chtěl. Myslím, že s kluby z té oblasti byl v kontaktu už dříve. Nejspíš rozhodla i finanční stránka věci, přece jen je mu osmadvacet let,“ podotkl Vlastimil Fabík, boss mecenášské firmy Fastav.



Bosenský střelec je do konce prosince pod smlouvou v Jihlavě, ve Zlíně pouze hostoval. Dres třetího evropského klubu během jedné sezony oblékat nemohl a tak se poohlížel na jiném kontinentu. Nakonec míří do Asie.

Nabídka Zlína na další spolupráci pro něj nebyla tolik lákavá. „Spíš jsme počítali s tím, že zůstane. Teď musíme útok intenzivně řešit. Zbyli nám vlastně jen Diop a Jordan, který pravidelně nenastupoval,“ připomněl Fabík.

Varianty? Klub už oslovil Slavii a jejího útočníka Lukáše Železníka. Zlínský odchovanec a bývalý kapitán Fastavu, jehož „sešívaní“ uvolní na půlroční hostování, ale údajně dává přednost angažmá poblíž Prahy. Jeho manželka si totiž našla v metropoli dobrou práci a novomanželé nechtějí žít daleko od sebe.

Další eventualitou je podle zdroje isport.cz příchod Tomáše Wágnera z Jablonce. I tahle jednání ale budou složitá.

Zlín - Brno: Gól! Haris Harba si naběhl na přední tyč a překonal Melichárka
Video se připravuje ...

Zlín - Slavia: Harba mohl jít sám na bránu, ale utekl mu balon
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud