3. ledna 2017 • 17:47

Dukla začala přípravu s posilou z Příbrami, Čajič míří do Turecka

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Dukly dnes zahájili zimní přípravu i s útočníkem Patrikem Brandnerem, který přichází z Příbrami. S pražským klubem podepsal smlouvu do června 2019. Ve středu třiadvacetiletý Brandner na podzim odehrál 13 ligových zápasů a vstřelil tři branky. Příbramský odchovanec celkem v nejvyšší soutěži ve 33 utkáních zaznamenal čtyři góly a dvě asistence.



"Patrik vyrůstal v partě okolo Antonína Baráka a Dominika Maška. On je v rámci tohoto ročníku poslední, který ještě z klubu neodešel. Víme, že je odvážný, rychlý a dobře technicky vybavený. Do ofenzivy se nám může hodit," řekl pro web Dukly trenér Jaroslav Hynek.

Na úvodním tréninku na Julisce naopak chyběli španělský ofenzivní hráč Néstor, jenž už v prosinci přestoupil do Sparty, a Aldin Čajič. Bosenský záložník je zase blízko odchodu do Turecka.

Ligový podzim v 60 sekundách: Dukla Praha
Video se připravuje ...

"Kromě Néstora a Aldina Čajiče jsme se zatím sešli všichni, včetně zraněných, mezi kterými je Ondřej Vrzal, Štěpán Koreš a Róbert Koval. Marek Hanousek má do konce týdne lehčí režim, protože se akorát doléčil s lehčím virovým onemocněním," vysvětlil Hynek.

"Mužstvo bychom chtěli posílit zejména ofenzivně. Rádi bychom obsadili post středopolaře a útočníka. O obou postech jednáme, takže uvidíme, jak to dopadne," doplnil kouč jedenáctého celku tabulky.

V závěru tohoto týdne hráči Dukly absolvují zátěžové testy na Institutu sportovního lékařství, úvodní přípravný zápas sehrají 18. ledna proti druholigové Vlašimi. Na únorovém soustředění v Turecku Pražané vyzvou Anži Machačkala nebo Vardar Skopje.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud