27. ledna 2017 • 12:25

Nitrianský bude po Slavii a Liberci hrát i za Bohemians 1905. Uspěl na testech

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohemians 1905 angažovali obránce či záložníka Milana Nitrianského. Šestadvacetiletý fotbalista, který na podzim hrál za Liberec a v pražském klubu byl od začátku přípravy na testech, podepsal smlouvu na rok a půl.



Nitrianský v dresu Slovanu zasáhl do sedmi ligových zápasů, ale severočeský klub s ním ukončil spolupráci. Bývalý krajní hráč Českých Budějovic, Slavie či Příbrami má v nejvyšší soutěži na kontě celkem 121 utkání a šest gólů.

"Jedná se o zkušeného univerzálního hráče, kterému bohužel nevyšla minulá angažmá v Itálii a Liberci, ovšem v minulosti své dovednosti potvrzoval. Slibujeme si od něj rozšíření kvality v naší defenzivě," řekl pro klubový web sportovní ředitel Bohemians Miroslav Držmíšek.

Někdejší mládežnický reprezentant už v sestavě "Klokanů" absolvoval dvě utkání v přípravné Tipsport lize. "Většinu času jsem hrál na kraji, takže krajní záložník nebo krajní obránce. Je mi jedno, jestli levá nebo pravá strana, obrana nebo záloha," uvedl Nitrianský. "Těším se hodně. Hlavně z důvodu, že jsem dostal šanci tady hrát. Každý ví, že Bohemka má jedny z nejlepších fanoušků a ten stadion má nějakou svoji historii a vždycky se tady každému hrálo nepříjemně," doplnil rodák z Prachatic.

Fotbalové přestupy ONLINE>>>

Ligový podzim v 60 sekundách: Bohemians 1905
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud