23. února 2017 • 15:43

Další klíčový hráč z Česka do Číny? Škoda už dostal svolení od Brna

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Michal Škoda dostal od vedení Zbrojovky Brno souhlas k odchodu do Číny. O jeho služby se uchází druholigový klub Pao-ting. Osmadvacetiletý Škoda je momentálně společně s bratrem Milanem ze Slavie a sparťanem Davidem Lafatou s deseti góly nejlepším ligovým střelcem. O svém přestupu do Číny momentálně vyjednává i sparťanský záložník Bořek Dočkal.



"Ve středu jsme dali agentům Michala Škody souhlas k jednání s čínským klubem. I s naším finančním požadavkem," řekl novinářům majitel brněnského klubu Václav Bartoněk, částku ale neupřesnil.

"Nejedná se o žádnou extra sumu. Je to standard za české hráče. Cítíme, že si chce Škoda vyzkoušet zahraniční angažmá. Nechceme mu v tom bránit. Nyní je už ale vše záležitostí agentů," dodal Bartoněk.

Sám Škoda se dál připravuje s brněnským mužstvem na sobotní ligový zápas proti Liberci. V zimní přestávce se o jeho služby ucházely tři zahraniční celky: druholigové německé Aue a ruské týmy Orenburg a Machačkala. Ani v jednom případě ale kluby nedospěly k dohodě.

Fotbalové přenosy ONLINE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud