16. května 2017 • 04:35

Ujfaluši vybírá NEJ stopery ligy: Deli, Hubník... a jedno překvapení

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Ujfaluši zažil pohádkovou kariéru v dresu Fiorentiny, Atlétika Madrid nebo tureckého Galatasaraye. Ve své době patřil k nejlepším stoperům v Evropě, o jeho služby stál i slavný Liverpool. Někdejší hvězda slavného Brücknerova týmu vybírá v pořadu TV iSport LIGA OČIMA HVĚZD nejlepší stopery české ligy: na koho Ujfaluši ukázal?

 



Stoperskou jedničkou ePojisteni.cz ligy je pro Ujfalušiho slávistická opora Simon Deli. „Má ideální míry,“ říká někdejší internacionál na adresu reprezentanta Pobřeží slonoviny. „Na to, jak je vysoký, je i obrovsky rychlý, což je pro obránce důležité. Někdy sice zariskuje, ale jinak je to ideální stoper. Pokud chce fotbalově růst, měl by jít pryč,“ myslí si Ujfaluši.

Líbí se mu i styl plzeňského lídra Romana Hubníka . „Ten navíc může hrát i na pravém beku, čímž jeho cena ještě roste,“ upozorňuje. „Je velice tvrdý a má dobrý timing ve výskoku...“ dodává.

Koho Ujfaluši vybral jako třetího? To jméno vás možná překvapí. „Pro oko diváka předvádí velice sympatickou hru, přestože tolik nevyrostl,“ říká na jeho adresu Ujfaluši. O koho jde? Podívejte se na VIDEO.

Ujfaluši vybírá NEJ stopery ligy: Deli, Hubník... a jedno překvapení
Video se připravuje ...

Ujfaluši v pořadu Overtime: Díky hlášce jsem nesmrtelný. A mrzí mě jen Liverpool
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud