16. června 2017 • 12:38

TOP 10 Z LIGY NARUBY: Kopicova kouzla, minela roku a pivní sprcha

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

To nejlepší z Ligy naruby je tady! S ligovou sezonou 2016-2017 skončil i třetí ročník pravidelného pořadu, který po každém kole nabízel přehlídku kuriózních a jinak výjimečných momentů z nejvyšší české soutěže. A protože řada z nich stojí za připomenutí, vybrali jsme TOP 30 situací ze všech dílů Ligy naruby. Teď nabízíme to vůbec nejlepší z uplynulého ročníku.



Liga naruby se během tří sezon stala pevnou součástí ligového zpravodajství, na které nabízí odlehčený pohled. „Pozor – to ale v žádném případě neznamená, že bychom si z fotbalistů dělali jen špatně míněnou legraci,“ říká Adam Nenadál, průvodce Ligou naruby a zástupce šéfredaktora deníku Sport: „Hráče respektujeme a tak to i zůstane. Myslím ale, že neuškodí občas připomenout, že to jsou jen lidé. Kuriozity ke sportu prostě patří.“

Poprvé tak Liga naruby nabízí své vyvrcholení v podobě přehledu třiceti nejlepších momentů ze sezony 2016-2017. „Vybírat bylo docela těžké, ale zábavné,“ přiznává Nenadál. „Přestože letos nedošlo na opilé rozhodčí ani na obnažené fanynky, liga byl ne jen dramatická, ale i zábavné.“ Dostala se i vaše oblíbená situace do TOP 30? Podívejte se!

POŘADÍ NA 10. AŽ 1. MÍSTĚ

TOP 10 Z LIGY NARUBY: Kopicova kouzla, minela roku a pivní sprcha
Video se připravuje ...

POŘADÍ NA 20. AŽ 11. MÍSTĚ

LIGA NARUBY TOP 30: Limberský se hlásí, gymnasta Ngadeu a berle na hřišti
Video se připravuje ...

POŘADÍ NA 30. AŽ 21. MÍSTĚ

LIGA NARUBY TOP 30: Rada vs. Bazal, hádky, hasiči i fair play
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud