20. června 2017 • 18:31

Slavia přivedla Hromadu ze Sampdorie. Lobotka potvrdil zájem

Autor: iSport.cz, pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další letní posilu potvrdil český mistr, Slavia Praha. Do klubu oficiálně přichází slovenský záložník Jakub Hromada, který v uplynulé sezoně hostoval v Plzni. Slavia se navíc snaží získat i jeho krajana Stanislav Lobotku, který je tahounem slovenské jednadvacítky na právě probíhajícím evropském šampionátu.



Hromadův přestup už dříve avizoval slávistický boss Jaroslav Tvrdík na svém twitterovém profilu, informaci dnes oficiálně potvrdil klub. Jednadvacetiletý záložník, který momentálně léčí zraněný vaz v koleni, přišel ze Sampdorie Janov na přestup a podepsal tříletý kontrakt.

"Je to výborný hráč prověřený v těžkých zápasech české ligy i evropských pohárů. Teď je ale nejdůležitější, aby se dal zdravotně do pořádku. O jeho kvalitách nepochybujeme,“ okomentoval novou posilu generální ředitel klubu Martin Krob na klubovém webu. Hromada by se podle vlastních slov měl dát dohromady během dvou měsíců, jeho zraněný vaz totiž není zcela přetržený.

Slavia se má zajímat i o jeho kolegu ze slovenské jednadvacítky Stanislava Lobotku. Záložník dánského Nordsjællandu to okomentoval pro slovenská média. "Ano, Slavia se ozvala. Že jsem na šampionátu zazářil proti červenobílým? To by se mohlo ozvat i Atlétiko," vtipkoval slovenský talent, který zaujal svými výkony proti Polsku a Anglii.

Trenér Slavie Šilhavý: O Pavlenku bych přišel nerad, posily jsou v jednání
Video se připravuje ...

Slávistická posila Jugas: Hrát vedle Deliho je za odměnu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud