27. července 2017 • 18:31

Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD pouze na webu iSport.cz

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNĚ | Nová sezona HET ligy je tady a s ní i přímé přenosy ze všech zápasů kola, které můžete sledovat v HD kvalitě exkluzivně na iSport.cz! Pouze na tomto webu také najdete nejrychlejší sestřihy všech klíčových momentů utkání. Kromě toho se zapojte do hry Sazka Fantasy, v níž se rozdávají soutěžícím ceny každý den. Buďte s námi u toho! 



Přímé přenosy

Všechny přímé přenosy z utkání fotbalové HET ligy sledujte i v této sezoně v HD kvalitě pouze na webu iSport.cz, kde jsou jednotlivé zápasy zpoplatněné částkou 79 korun. Pokud se rozhodnete koupit balík všech utkání kola, zaplatíte za všechny zápasy dohromady pouze 99 korun.

Kompletní přenosy a sestřihy sledujte pouze na www.isport.cz >>

Nejrychlejší sestřihy

Nic vám neunikne! Všechny zajímavé momenty z každého zápasu najdete na webu iSport.cz do tří minut od doby, co se v reálném čase odehrají na hřišti. Pokud chcete být v obraze za každé situace, sledujte nejrychlejší sestřihy z HET ligy v aplikacích LIGA ŽIVĚ a GÓLY Z LIGY, které si můžete stáhnout v Google Play i App Storu.

Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.cz Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.czFoto iSport.cz

Speciální pořady

Každý den jsou pro vás na webu iSport.cz připraveny speciální pořady. Od pondělí až do pátku můžete sledovat Nejlepší góly kola, Zlatou píšťalku zaměřenou na výkony rozhodčích, populární Ligu naruby či Rentgen, v němž experti deníku Sport do detailu rozebírají hru jednotlivých týmů. Navíc se můžete těšit na nové díly pořadu Odezřeno.

Sazka Fantasy

Ještě větší zábava! Na webu iSport.cz se můžete zapojit do hry Sazka Fantasy, v níž se každý den rozdávají super ceny. Sestavte si i vy svůj tým z reálných fotbalistů a ukažte ostatním, že rozumíte fotbalu. Registrujte se na www.sazkafantasy.cz a podle cen a rozpočtu si vyberte ty nejlepší hráče, kteří vám přinesou nejvíce bodů. Od nové sezony se můžete těšit na řadu novinek, co se týká bodování i soubojů se svými přáteli v miniligách.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud