31. srpna 2017 • 23:30

Slavia padá! Obránce Simič jde z AC Milán hostovat do Crotone

Autor: pod, jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to jasné! Český obránce Stefan Simič do pražské Slavie určitě nezamíří. Dohoda přitom již byla hodně blízko, jenže AC Milán vše na poslední chvíli přerušil. S českým mládežnickým reprezentantem podepsal novou smlouvu a dohodl se na hostování s italským Crotone. To má rovněž opci na přestup.



Slavia měla o Stefana Simiče velký zájem, hráč už se chystal na lékařskou prohlídku do Prahy. Jenže vše se na poslední chvíli změnilo. Dvaadvacetiletý obránce byl z letiště odvolán a naopak prodloužil smlouvu s AC Milán do roku 2020.

To ovšem neznamenalo, že v milánském klubu zůstane. Ten jednal nejdříve se španělským Levante, ale nakonec do hry vstoupilo razantně italské Crotone. To už bylo dříve odmítnuto, nyní ale svou nabídku vylepšilo.

Simič se nakonec opravdu pro Crotone rozhodl, klub oznámil jeho roční hostování po jedenácté hodině večerní. V dohodě je také opce na trvalý přestup.

Crotone má po dvou kolech Serie A na svém kontě jeden bod a skóre 0:3. Třígólovou porážku ale utrpělo právě s AC Milán, velkým favoritem.


 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud